Tare faza cu cati copii o sa aveti impreuna. Pai ce sa zic, am trecut prin asta si e chiar ciudat ca cel mai bun prieten sa faca pasul acela...pe bune,e penibil,plus ca ea are mare nevoie de un prieten nu de un iubit,poate ea nu te poate percepe ca pe un posibil iubit, dar daca vei vedea gesturi din partea ei, atunci fii sigur ca poti sa incerci o manevra de cucerire, ca sa zic asa . Sper ca te-am ajutat.
Friend Zone...scrie pe tine, ai stat prea mult cu mana pe instrument si cu gandul la ea, decat facand ceva practic. Nu o baga in seama o perioda, gasesteti alte tipe si fa-o geloasa... Nu merge sa fi frate, nu o sa iesi din situatia asta, decat asa. In cel mai rau caz sunt multe tipe in lumea asta perfecte pentru tine si data viitoare o sa stii sa actionezi de la inceput.
Am uitat sa precizez ca acum cateva luni i-am spus ca o iubesc dar ea nu a vrut sa fie iubita mea, a zis sa nu stricam prietenia... acum in ultimul timp spune ca tine la mine foarte mult si ca s-a atasat de mine dar eu cred ca doar ca la un prieten... poate am fost bagat in " zona prieteniei " si nu mai scap de acolo