| cristiqz00 a întrebat:

As dori sa ma ajutati cu o parere. Eu distribui cateodata diferite postari pe Facebook si in general este o fata care mai mereu mi le apreciaza. Dupa o perioada lunga de timp in care nu am bagat-o in seama am decis sa ii raspund la un story pe Facebook, am schimbat cateva cuvinte si cam atat. Dupa asta ea continua sa imi dea like-uri care s-au inmultit chiar. Dupa inca o luna am decis sa-i raspund iar. Am schimbat 2 3 vorbe, apoi i-am spus ca imi place o postare distribuita de ea despre un film, in incercarea de a ne dam in vorba, mi-a raspuns la ce i-am scris scurt prin 2 cuvinte prin care imi aproba mesajul, imi dadea impresia de entuziasm. Asa ca i-am mai scris ceva si nu s-a mai uitat laughing) l-a lasat acolo. Si nu ma deranjeaza asta, dar ma intriga faptul ca a continuat sa imi dea like-uri, adore, si share la lucrurile pe care le distribui despre diferite subiecte, meme-uri si altele. Ba chiar la unele cu tenta de flirt. Si prin continuat ma refer la faptul ca in unele zile au fost chiar 20/ 30/40/50/60 pe zi. iar in unele zile chiar nimic. Mai are perioadata cand nu imi mai da like-uri 2, 3 zile asa ca renunt si nu ii mai dau nici eu, apoi revine cu 20 30 pe zi. Tin sa mentionez ca ma are si la block pe insta, desi nu am vorbit cu ea vreodata pana acum ceva timp, iar block-ul era de mult... ciudat... Are cineva o parere ce inseamna toate astea? oare ma place? sau ii plac doar postarile? ma intereseaza sa vad cum percepeti voi o situatie de genul laughing)

3 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Pai... ce zici daca ai incerca sa vorbesti cu ea?

E din aceeasi localitate ca si tine?

| StefanAdam a răspuns:

Da cat distribui prietene pe Facebook? rolling on the floor)))

| LoveSleep a răspuns:

Dacă îți place de ea, invit-o sa ieșiți.

Fără salut, ce mai faci, fără nimic.

E prea obositor sa stai sa ii descifrezi prostiile și ai zis ca nu prea îți pasa oricum. Dacă accepta bine, dacă nu, aia e. E cel mai simplu mod prin care poți afla ce vrea.