Vai,pune si tu o virgula,un punct,ceva, sa inteleaga si ceilalti ceva. Nu stiu daca am inteles prea bine, dar totusi, ar trebui sa vorbesti cu el. In loc sa tineti totul in voi si sa stati suparati atat timp, spune-ti ce nu va convine unul la celalalt.
Pai problema e ca e prea inchis in el si nu reusesc sa-l inteleg, l-a tradat o persoana si dupa aia el e inchis de tot, imi zice ca tine la mine doar ca 'lipsa' nu o simte cum inainte. Imi e uneori greu sa gasesc ceva sa putem discuta ma suna mereu, ma cauta nu e in asta problema doar ca asteapta doar eu sa vorbesc, i-am zis despre toate chestiile acestea mea zis ca nustie de ce e asa, chiar si cind e afara cu prietenii observ ca nu prea il auzi vorbind dar totusi imi zice ca nu se plictiseste cu ei.
Nu il prea poti schimba,daca nici cu prietenii lui nu vorbeste. Incearca sa-l intelegi,si sa-l accepti asa cum e. Sa nu te desparti de el din cauza asta,ar fi prea urat sa-l lase o alta persoana. Cand sunteti impreuna nu trebuie neaparat sa vorbiti,va puteti uita la film,saruta, chestii. Si incearca sa vorbiti mai mult prin mesaje, intreaba-l ce a facut azi, nu stiu ce exemple sa-ti dau, pentru ca nu stiu ce face el. Ma rog, sper ca te-am putut ajuta.
Ok, mersi mult.Azi trebuie sa es cu el, voi incerca sa fie totul Ok.
Iti voi arata ceva magic :.(punct),(virgula)?(semnul intrebarii)!(semnul exclamarii). Foloseste-le de acum incolo cu incredere!
Nu e bine sa judeca-ti, primul lucru e nevoie sa privi-ti sub nasul vostru apoi sa judeca-ti. Am trait la Romania doar 2 ani si aia cind eram pitica asa mea fost destinul si nu sunt de vina ca fac greseli dar de semnele de punctuatie nu prea le folosesc caci scriind situatia mea nu prea imi era in cap ortografia ci rezolvarea problemei.