| Fnnyn a întrebat:

As dori un site romanesc pe care as putea sa public un roman. Sau un blog. Il public pe parti si as vrea sa il fac cunosc. Ceva ajutor?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inainte de toate, trebuie sa ai drept de autor, asupra acestui roman ce spui ca vre-i sa publici, altfel ajungi prin instante dand socoteala si despagubiri.

Daca esti autorul de drept, iti faci un blog pe un subdomeniu gratis.

| Fnnyn explică (pentru anonim_4396):

Logic ca eu il scriu...

| Brotacelul a răspuns:

Daca e creatie personala, fa-ti propriul site. eu recomand ucoz.ro... eu acum lucrez la un blog despre turismul in Romania in sistemul lor si sunt destul de multumita. e usor de folosit (pe mine personal ma intereseaza foarte mult aspectul asta, avand in vedere ca-s incepatoare) si-ti ofera destul de multe posibilitati.
succes!

| TuguiMihai1 a răspuns:

Nu ai voie fara acordul detinatorul drepturilor de autor

| Fnnyn explică (pentru TuguiMihai1):

De ce as publica romanul altcuiva? Eu l-am scris... *facepalm*

| DITO a răspuns:

Poti face un blog gratuit pe wordpress.com, blogspot.ro sau sa iti cumperi domeniul tau dar necesita promovare pentru a veni lumea sa citeasca.

Sa il pui pe blogul altcuiva mie mi se pare aiurea, in sensul ca daca vei reusi sa faci cunoscut romanul respectiv lumea te va sti ca Fnnyn care a scris romanul cutare pe blogul cutare, pe cand daca ai avea blogul tau va fi ca si cum ai avea casuta ta. Ar trebui sa incerci si pe la edituri, poate gasesti vreuna dornica sa il publice, sau ziare de-astea de dau si carti.

Daca nimic din astea nu te incanta, in functie de subiectul romanului, ti-l pot publica intr-un articol, pe parti, la mine pe blog: http://blog.dito.ro

| Bejeus a răspuns:

Te ajut eu! Daca tu l-ai scris, e ok!
Cate pagini A4 are?