Cel mai bun cadou ar si sa ii daruiesti ce isi doreste el cel mai mult. Pe tine...
Cel mai frumos ar fi sa ii daruiesti ceva ce simbolizeaza realtia voastra. Ai putea sa faci un calendar cu poze cu voi, sau o perna, un tricou personalizat. Poti sa ii iei si un gadget de ultima ora, ceva ce stii ca isi doreste de mult. Daca nu e o fire prea romantica ii poti da ceva practic.
Ceva interesant? o pereche de boxeri pe care sa imprimi o poza cu tine.sunt multe locuri unde poti personaliza lucruri.Bafta! Sa reusesti prin cadoul pe care o sa il faci sa-l impresionezi.
Eu m`am "smekerit" anul' asta si am apelat la www.fungift.ro :))
Sunat atat de multe "stupizenii" adorabile;))
Ai de unde alege... setezi filtru' de sortare a cadourilor in functie de ceea ce iti doresti ( in partea stanga gasesti ). Scrie si de pret si asa mai departe... in 2 zile iti vine comanda :)
Bafta si Happy New Year! \:d/
In functie de cati ani are prietenul tau iti poti lua si cadou...
daca aveti peste 18 ani si intretineti deja raporturi sexuala i-ai putea cumpara niste catuse ... sau o pereche de lenjerie sexy...
Pai ar fi ceva personalizat care sa va reprezinte(intr-un fel sau altul)
Si ceva mai practic(pentru tine) care sa fie pentru amandoi, daca ma intelegi
Multi inainte!
Cred ca daca ai lua ceva simbolic, cum ar fi 2 pandantive pe care sa vi le atasati la un lantisor cu cate o jumatate de inima ar insemna foarte mult. de asemenea ai putea sa personalizezi doua tricouri fiecare cu chipul celuilalt, acum depinde si de caracterul prietenului tau.mult succes!