Ipocrizia consta in faptul ca nu accepta de cele mai multe ori vigini, sau baieti care nu umbla din floare in floare, pentru ca nu au experienta, si in acelasi timp ii judeca pe baietii care au avut multe partenere ca nu sunt seriosi. Cam da cu virgula...
Ai dreptate în ce spui tu. Dar, fiecare fata gândește în perspectiva viselor ei.
Stai calm, astfel de fete nu vor dragoste si nu sunt din dragoste cu persoana respectiva ci din interes! Genul asta de fete sunt niste curve cu doua fete! Daca vei gasi fata care te iubeste nu ii va pasa cum faci dragoste, de asta fi sigur 100%!
In afirmatia "Ma sincer nu prea are experienta", nu vad o marginalizare, ci pur si simplu o opinie. Pur si simplu baiatu' nu avea experienta, atata tot.
Din replica aia cu "ma sincer nu prea are experienta" nu vad nimic negativ. Baiatul acela nu avea experienta, ce trebuia sa zica ca are?
La unele le place sa nu facă mai nimic în pat. Asa e și sexul plătit mai nou, asa ca mai bine 1-2 numere dar sa fie gratis. Sunt de alea care o noapte și gata.
Ai fost la Constanța? Dacă da, se explică comportamentul fetelor respective. Astea de aici sunt pline de bășini în cap. Vor totul pe tavă, dar nu oferă absolut nimic.
Domnul meu,parerea mea este ca experienta se castiga in pat cu orice femeie si cu timpul,oricand,dar experienta e data de toatalitatea intamplarilor cu o femeie s-au cu mai multe. Sa fiu sincer femeile sunt praf in pat la capitolul SEX,habar nu au pe ce lume sunt,doar dau din gura,ca atat stiu.ele in afara de a sta capra,a sta deasupra ta sa topaie si pe spate,altceva nu stiu.ele habar nu au sa sarute, habar nu au sa te mangaie, sa te excite si sa iti dea acea senzatie de bine, sa te provoace cu adevarat, ele asteapta ca tu sa faci toata treaba.ele sunt total paralele cu subiectul.vor sa ai *** mare ca cica asa e bine si produci placere, GRESIT.ei bine uite ca eu contrazic aberatiile lor din experienta mea : femeile nu vor un penis mare de 20-25 cm pentru ca le rupe la propriu pasarica, de nu se mai ard in veci, raman si cu sechele, nu o vor nici mica de 5-10 cm ca le scade interesul ..ci o vor potrivita 10-17 cm e marimea ideala de penis,important e sa fie si gros penisul,asta e secretul, sa fie gros,Tu nu le produci placere cu corpul penisului si cu capul penisului,are circumferinta mai mare decat corpul si la frecare produce placere si acea stare de relaxare. In concluzie,nu te uita in gura lor ce vor,fii tu insuti si fa ce stii tu mai bine,nu le spune ca nu ai experienta ca oricum isi dau seama,o femeie adevarata nu cere un barbat cu experienta,ca doar nu e la casting por-no, are nevoie de un barbat ce sa le iubeasca, sa le ofere satisfactie psihica,daca o femeie ajungi sa o inebunesti psihic, sa ii dai acea stare de euforie, ai sa observi ca va avea orgasme de nici nu iti va veni sa crezi. Femeia adevarata e cea care te vrea pe tine ca om langa ea, pe ea o stimuleaza felul cum vorbesti, cum respiri pe corpul ei si asa mai departe, sper ca ti-am fost de folos.