Să mai aștepți nițel, să o scoți afară doar voi doi atât, pregăteștei o surpriză ceva, fă-o să se simtă bine , dacă o scoți din perimetrul supărării și o aduci în cel al fericirii e a ta.
Ai dat si tu cu capul pentru prima data . Fata asta are experienta pe langa tine o sa vezi. Nu iti dau decat un sfat : Fa tot ce iti vine sa faci! Greseste si invata o sa vezi poate peste 1 an doi cata dreptate am avut.
Cu fata asta .....nu stiu ce sa zic poate iti iese poate nu. Daca deja te place te place pentru ceea ce esti nu mai cere sfatul altora si actioneaza bazandute pe tine(ca doar pentru asta te place)! Succes!
Ai dreptate dar nu in totalitate.
Nu zic ca nu are experienta mai mare ca mine ( poate are )
Dar aici nu e vorba ca am dat cu capul pentru prima data. Am avut destule prietene dar la nici o fata nu am tinut pana acum..si nu ma laud poti sa crezi poti sa nu crezi.
Imi era foarte usor pentru ca nu ma interesa...
Aici numai e asa...E prima data cand tin la cineva...
Nu e chiar asa
Aici e vorba ca eu sunt prima oara indragostit cu adevarat.
Fete am mai avut si nu m-au interesat niciodata ..nu ma interesa daca le jigneam daca le suparam. daca se suparau
Acum numai e asa cand vb cu ea...am o retinere asa. sa nu zic ceva sa se supere etc
Atunci cand doresti sa fii ascultat, trebuie sa fii concis si sa nu fii baut. Tu nu ai reusit acest lucru. Intr-adevar ai vorbit ca un fotbalist, dar nu ca un viitor mare sportiv. Cat despre fata nu-ti pot spune decat ca la bautura toate fetele sunt frumoase, dar dupa aceea tie nu ti-a trecut. Asteapta ca fata sa se hotarasca daca te vrea sau nu.
Eu incepusem sa tin la ea dinainte de seara aia cand m-am imbatat si vorbisem despre asta cu ea...
Nu beau de fel dar atunci eram nervos si asa mi-a venit...fotbalu e singuru lucru la care nu as renunta pentru nimic in lume si de asta ma si tin si am grija ce fac ..altii ies se distreaza bea...eu imi pun perna in cap si ma culc pentru ca a 2 zi am antrenament sau meci.
Pai intotdeauna sa stii ca fetele sunt mai sensibile. Daca ea dupa ce iai declarat ceea ce simti, mai sta cu tine, iesiti, vorbiti, v-ati sarutat etc, inseamna ca tine la tine, si poate ca nu tine ca la un iubit ca nu are cum asa din prima, dar pe parcurs te va iubi, daca te vei purta cu ea frumos, ii vei acorda atentie...
Si nu uita, ca o fata sa te iubeasca din ce in ce mai mult fii foarte atent cu ea.De ex:cumparai un trandafir, sau orice altceva lucru fie el mic, mare... spune-i ca este frumoasa, inteligenta etc..astept sa imi scrii ce ai facut cu ea..Va doresc o super relatie. si sa va iubiti
Pai sper sa fi cu ea dar macar incerca sa afli de la ea daca te place cu adevarat asa am patit si eu cu o colega de clasa am stat impreuna 3 luni iar apoi imi spunea ca tine la mine ca la un frate. Acum la ce sa ma gandesc sa nu patesti asa... bafta