Fa-ti prieteni importanti in zona ta, si numai fii asa de timid fiindca nu ai dc, crede-ma si eu am fost asa. da nu are rost . Si arati ok, un pic curaj nu o sa strice
Nu dau click pe link ca nu e nevoie. Trebuie sa fii increzator pe tine, si foarte important.sa nu ai complexe. Dupa ce vei reusi asta cu siguranta iti vei face si prietena
Buna.Care e problema cu aspectul fizic? De ce crezi ca toate fetele sunt atrase doar de fizicul unui baiat?
Uite eu sunt fata si nu sunt atrasa de fizicul unui baiat ci de calitatile lui, de inteligenta sa, etc.
Cand va veni fata potrivita pentru tine vei simti ca ea este THE ONE si vei avea mai multa incredere in tine sa ii spui ce simti.
Pt fiecare exista un suflet pereche care asteapta, doar ca unii nu l-au descoperit inca.
Nu iti pierde increderea in tine!
Iti doresc multa bafta in viitor!:*
Deci sa incepem cu inceputu :1 din punct de vedere fizic esti ok mai dai pe la sala ca nu strica...2 daca sti sa canti la chitara ai oooooo gramada de fete inebunite dupa tine (du-te afara cu chitara pe o banca si canta sa vezi ce se strange)
Nici mie nu mi se pare kas perfecta dar n-am probleme! trebuie sa fii increzator! sfat:uitate in oglinda cand ai timp si spune ce frumos sunt! ai grija sa nu ajungi narcisist!
Bananacantareata87 întreabă: