anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa imi măresc penisul pentru a-mi satisface mai bine iubita si ma gandeam sa folosesc o metoda naturală. Nu stiu ce sa cumpăr, pastile sau crema. Am găsit crema King Size Enlargo si MR. BIG PENIS ENHANCEMENT si nu stiu pe care sa o cumpăr si daca am rezultate garantate. Multumesc pentru ajutor

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca cremele alea ar marii penisul asa cum promit, atunci toti barbatii ar avea penisul pana la genunchi si nici o femeie nu s-ar mai plange de insatisfactie. dar dupa cum evzi, asa ceva nu exista in viata reala si nu functioneaza deloc.
Sunt pe piata si se vand, din cauza ca barbatul este disperat sau prea prost sa poate pricepe ca, ceea ce i-a dat mama natura, nu poate fii marit artificial.

| corbulalbrosu a răspuns:

Cumperi din fiecare sortiment 3 (TREI) cutii de pastile, tuburi, cu unguent, sticlute cu lotiunea, pastile ori de crema ''miraculoasa'' si GARANTAT vei ramnare cu buzunarele golite dar si cu plua tot la fel de lunga cum o ai acum. Ai putea sa-i Intrebi daca nu dau suplimentar ca bonus si niste pastile pentru cresterea IQ-ului. big grin Multa sanatate!

| marian878 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Multumesc ca m-ai facut prost, apreciez.

| Freya1 a răspuns:

Nu trebuie sa iti mărăști penisul ca sa se simtă bine iubita ta, trebuie doar sa înveți tu ce sa faci.

| Andreeush a răspuns:

Nu există nici o metodă naturală care să te ajute în această privință.

| Plato a răspuns:

Numai Dumnezeu iti mai mareste penisul, daca vrea. Sau operatia cu bile.
Nu exista niciun fel de pastila sau crema care sa-ti mareasca penisul. Exista pastile doar pentru erectie, marimea e aceeasi.

| GirlOnline81 a răspuns:

Tie nu-ti trebuie un penis mai mare; trebuie doar sa inveti sa pui gurawinking.

| Alisa1233 a răspuns:

Cel mai recomanda metoda naturala este sa faci operatia de marire a penisului. Nu este recomandat sa folosesti diverse creme deoarece sunt periculoase.