| krisstinka a întrebat:

As vrea sa inteleg ce mi se intimpla. Acum 4 luni m-am despartit de un baiat cu care am fost 2 ani de zile, numi pot da seama daca il mai iubesc? ii simt lipsa, ma gindesc la el, chiar daca nu tot timpul. insa cand il kompar cu actualul meu prieten imi dau seama ca e un nimeni. El are prietena insa ma tot suna din cand in cand, zice ca vrea doar sa ma intrebe ce mai fac si ca nu m-a vazut demult.parca imi duce dorul, dar nu indrazneste sa spuna nimic niciodata. oare ma mai iubeste? dar eu?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, ap e posibil ca lui sa ii fie dor de tine, de clipele cu voi, poate il dor amintirile, 2 ani de zile este o perioada lunga de timp si in 4 luni nu prea poti uita o asa relatie. Tu sti cel mai bine ce simti si ceea ce iti doresti, poate ca mai simti si tu ceva pentru el, sau sunt doar amintirile care iti joaca feste, dar sa stii ca si eu am fost despartita de prietenul meu aproape 4 luni si cand credeam ca nu mai exista nicio sansa de impacare, cand credeam ca l-am uitat, atunci a inceput el sa ma caute, iar eu am realizat ca inca il iubesc si ne-am impacat, acum suntem iar impreuna si ne intelegem mult mai bine ca inainte...Cine stie, nu se stie niciodata ce se poate intampla.Totusi daca ati ales sa va vedeti de drumurile voastre, voi stiti mai bine ce a fost in relatia voastra, daca te gandesti la el inseamna ca ceva tot mai simti in adancul sufletelui si ar fi bine sa iti pui in ordine ceea ce simti.

6 răspunsuri:
| myworldis5784 a răspuns:

Obisnuinta?
sau iubire?
care va mistuie pe ambii chiar si dupa despartiere, o sa va treaca e ceva de moment

| alina_3473 a răspuns:

Cred ca te iubeste mai mult ca sigur si binenteles si tu pe el daca te mai gandesti la el. Daca erai indragostita de actualul tau prieten nu te gandeai la trecut si oricum cred ca te suna ca sa-ti suceasca gandurile sa te faca sa te gandesti la el nu suporta gandul ca te-ar putea atinge altu in afara de el.

| aiam a răspuns:

Este pur şi simplu o deprindere exemplu(tu fără părinţi vei putea trăi)nu! De ce:fiindcă asta este o deprindere săi simţi alăturea

| Fun@Work a răspuns:

Incearca sa mergi pe principiul "unde ai scuipat, nu lingi". daca ii place sa se simta dorit si de tine si de prietena actuala fa bine si nu ii da satisfactia asta. si cand te simti deprimata intra aici http://unzambetpezi.blogspot.com/

| pinktyo a răspuns:

Pai...va simtiti lipsa si poate ca v-ati pripit in momentul in care v-ati despartit. undeva in sufletul vostru probabil ca tot mai arde foarte putin, dar arde, flacara iubirii voastre! parearea mea e ca trebuie sa va ganditi amandoi foarte bine la situatia in care va aflati, caci daca va iubiti si va vreti inapoi impreuna cred ca e mai bine sa va impacati! in felul asta nu-l faci sa sufere nici tu pe prietenul tau.si nu iti faci singura rau! caci raul pe care ni-l faceam cu mana noastra este cel mai rau posibil! bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai noi de unde sa stim?