| Gabriell_Luyss_1999 a întrebat:

Salut, as vrea sa întreb mai pentru fete ca sunt băiat.
Fetelor stau la bloc cu chirie, am un job, am o mașină, un BMW e46, nu ca m-as lauda. Ce vreau sa va întreb eu acum este, lipsește ceva de aici pentru a avea o relație și prieten cu fata actuala în același timp. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Ce treaba are masina, chiria si jobul in relatiile inter-umane?
Iarta-ma ca-ti spun direct dar o masina veche este un rahat, fara pic de importanta, ca nu aia te iubesti, nu aia iti daruieste fericire, nu aia iti vorbeste frumos si te alinta...

Lasa naibii masina ca nu te ajuta decat sa te lauzi la alti cocalari, dar in nici un caz sa prinzi o fata cuminte, doqr una usuratica care sa se distreze cu tine, pe banii tai.

| steamrogue77 a răspuns (pentru Violleta2022):

Fericirea nu consta in niste alintari false care peste un timp o sa isi arate adevarata fata.

| Violleta2022 a răspuns (pentru steamrogue77):

Banuiesc ca esti unul singur si nefericit, dupa cata oftica imi rasucesti vorbele, dandu-le un inteles taman pe dos de ce am incercat eu sa explic.

Nu mai comenta daca nu ai idee ce inseamna fericirea si nu ai pe nimeni care sa te alinte si sa te iubeasca.
Lasa-i pe cei cu experinta de viata sa vorbeasca!

E bine ca iti dai cu presupusul despre mine, tu cea cu barbatul alfa laughing
Invata-ma tu ce este fericirea pe un site de socializare laughing

Baiete, opreste-te sa dai sfaturi acolo unde nu te pricepi!
Nu mai intervenii unde nu ai habar, mai ales cand o faci plin de ura si acreala, evidnet entru ca esti un singur si nefericit.

Bine fetito, vorbesti numai de ura, pai despre ce sa vorbeasca omul, decat despre ceea ce are in suflet laughing
Eu nu imi dau cu parerea, daca nu iti convine, da-mi block sau stergeti contul, e atat de simplu.

Mai baitel, stapaneste-te, ca dintre noi doi tu esti ala plin d eura si frustrare, fiindca esti probabil singur si nefericit.

sa stii ca nu te retinem aici, mai ales ca ai cont proaspat, deci liber sa tragi usa dupa tine cand pleci!

O trag, dar inainte te trag pe tine laughing
Imi place vocabularul tau, "baietel, singur, nefericit, ura, frustrare", cati 15 ani spuneai ca ai?

20 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Esti mic cu ce ai. Nu ai spus daca ai si loc de parcare al tău.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Fetele vor casă la curte vilă cu piscină, asa ca nu le ai convins ai un hîrb de BMW din 1900 toamna, ce sa faca cu el? Bani ai? Aia vor ele miii de euroi cum au fotbalistii, manelistii de aia au ăia femei pe bandă rulanta ca au banul gros.

| Gabriell_Luyss_1999 explică (pentru CristiDinBucuresti):

E din 2005 eu măcar ma bucur ca nu merg cu autobuzul și nu mai miros pisatul sau pe bătrâni la cum mergi tu

| Gabriell_Luyss_1999 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Fratioare nu exteriorul contează eu cred ca tu asa faci dacă stam sa ne gândim am face cu toți asa da din moment ce eu nu aleg asa ceva prefer ceva ce sa aive ea sub capota de cât capota goala și sa nu știe nimic da corect da cu banii nu contra zic ai dreptate și tu na ca multe sunt pe interes da nu toate sunt asa și nu toți trebuie sa gândim asa corect

| Mayhem666 a răspuns:

Ma bucur pentru tine ca ai masina si un job, dar semnele de punctuatie si de ortografie unde sunt? Pe alea nu le ai?

| Gabriell_Luyss_1999 explică (pentru Mayhem666):

Bro trăim în românia scuze

| VoidEternal a răspuns:

"pentru a avea o relație și prieten cu fata actuala în același timp"

hm?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E46 e veche și obosita, de cocalar. Impresionezi doar o ruptă în fund cu ăla

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai intrat să te lauzi ca ai caruta mai mare de ani decat tine? Manele cum sună în căruță aia?(că ai uitat să zici).

| Gabriell_Luyss_1999 explică (pentru anonim_4396):

Fratioare măcar cu căruță aia nu ma opresc la fiecare stație de autobuz

| Paracetamol0lol a răspuns:

Aaa. păcat că dacă aveai audi săreau femeile pe tine, dar așa cu hârbul ăla... de aia fug femeile de tine

| Lambruzau a răspuns:

Balcon ai? Ca ai uitat sa ne spui?