In primul rand, nu se sterge nimeni cu hartie murdara de la wc si nici nu poate folosii cotorul sulului de hartie.
Daca ai remuscari sau frici nu te mai sterge cu hartie igienica, spala-te cu apa calda si sapun, asa cum este nromal si sanatos. In felul asta nu mai imprastii sperma prin toata baia si inveti sa-ti totodata faci o igiena corecta a cucului.
Aia e, daca se intampla, o sa fie si la voi acasa ca-n "Game Of Thrones"...ai vazut cati copii aveau impreuna Cersei si Jaime.
Ai fi mai fericit si cu constiinta libera daca ai akege sa renunti complet la masturbare.
Și scuze ca te întreb, dar unde ma spăl, la chiuvetă? Mersi, m ai ajutat
Bineinteles ca te poti spala la chiuveta, fiindca dupa ce te speli cu apa si sapun pe organ si pe maini, cureti chiuveta dupa tine, fara sa lasi clabuc si alte minunatii prin baie.
Ok, pai atunci pot sa fac cum ai zis și sa nu ma mai gândesc la nimic ireal?
Ca eu m-am speriat chiar rău de tot din cauza asta, toată ziua eram panicat
Daca te speriai asa de rau cum spuneai, nici macar nu te mai masturbai.
Încă ceva, dacă după ce am terminat rămâne pe capacul de la veceu, merg și ma spăl și după ating hârtia după ce m-am spălat sa curat veceul, are ceva?
Spala capacul wc-ul cu o hartie curata, sau cu o carpa curata si detergent, asa cum se spala corect.
Nu mai folosii hartii murdare, ca poti sa bagi mainile in gura, dupa aceea.
Deci jur ca e ultima întrebare, chestia care ma măcina pe mine e ca eu ma ștergeam de sperma de pe mâini cu o bucata de hârtie din sul și dacă după ce m-am șters pe mâini cu hârtia o luam sa rup o alta bucata putea sa rămână ceva pe ea? Asta e tot, ești cea mai de ajutor persoana