| InvalidName a întrebat:

As vrea sa ma ajutati intr-o situatie mai complicata.
Eu, am fost cu un tip pe nume George, de pe 15 octombrie si pana pe 10 neiembrie.Eu,am facut un cont fals pe Facebook, ca sa vad daca el ma inseala.I-am trimis cererea de prietenie. (eu am pus o poza mai atragatoare si un nume fals) si el mi-a dat accept.La un moment dat...era dat la mine pe invizibil si pe contul cecalalt care l-am facut eu era intrat.El tot imi spunea ca nu poate sa vorbeasca cu mine ori pentru ca era la scoala si are de invarat, ori ca vorbeste cu sora lui din Romania (pentru ca el s-a mutat in Italia). Am vazut ca dupa mi-a lasat mesaj pa contul ala : "Uauuu, ce frumoasa esti.Esti prea frumoasa." Si am inceput sa vorbim.La un moment dat, cere sa fim impreuna.Eu tot am spus ca am vazut ca esti intr-o relatie cu "vara mea" si am spus ce vede la ea (la mine).El a spus ca nimic.Eu am spus:"Cum asa? Ea imi tot spune ca te place si tu nu?" El:"Nu.Doar ei ii place de mine.Am vrut sa fiu cu cineva doar ca sa fiu si eu agatat". In gandul meu l-am injurat...
Dupa ce mi-a mai cerut inca o data sa fiu cu el pe contul ala fals, am spus ca am o surpriza.Atunci mi-am schimbat si numele si poza de profil. Si i-am spus: Cine sn acum IUBY?
El era inconstient si nu mia mai raspuns doar dupa 2 zile mia raspuns.Eu i-am spus ca de ce ma inseli pe la spate, iar el ma insultat.
As vrea nespus sa ma ajutati pentru ca eu chiar il plac si el si-a batut joc de sufletul meu.Dau fundita! Multumesc mult! :\

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ai vazut si tu ca nu merita sa fi cu el pentru simplu fapt ca il atrage cam tot ce e frumos....si e prea mult

| NOBODY a răspuns:

Bineee George!

| Necunoscut112 a răspuns:

Probabil il stresai de ti-a dat invisible si in niciun caz nu moare dupa tine. Cum se va ivi vreo ocazie se va combina cu alta fara sa stea pe ganduri. Daca esti fata desteapta o sa faci tot posibilul sa nu mai poata lua legatura cu tine, iar tu in niciun caz nu trebuie sa-i mai dai vreun semn, chiar daca te doare acum.Nu merita nici sa-i asculti scuzele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricât de mult il placi lasa-l dracu de idiot.cum s-a te insulte? cum sa-i permiţi asta?

| blueheart a răspuns:

Lasa-l in pace. Nu a tinut la tine niciodata. Daca tinea nu te-ar fi inselat. Lasa-ti timp pentru a-ti reveni si da sansa altui baiat de a fi cu tine. Nu te merita George. Mai ales daca te-a si insultat.
Dar nu e frumos ce ai facut. Niciodata baietii nu reactioneaza frumos cand prietena il pune la incercare. Asta a fost o lectie de viata. Data viitoare lasa relatia sa decurga normal, fara jocuri.
O duminica placuta iti doresc! happy

| pursisimpluAlex a răspuns:

Deci dupa ce ca te inseala cu prima venita, dupa te mai si insulta tu asa fraiera esti sa mai vrei sa stai cu el? eu nu va inteleg de ce nu invatati de prima oara vreti voi s-o faca si a 2-a oara. lasa-l in pace nu e de tine

| artemiX a răspuns:

Eu cred ca dupa ce te-a jignit dupa ce te-a inselat pe la spate si tu chiar ai dovezi...
Nu iti dai seama cu cate tea mai inselat daca la prima ii spune ca o place si ca e prea frumoasa...
Asa sunt baieti aproape toti sunt niste ipocriti!(FARA SUPARARE BAIATI)
Nu cred e e bine sa mai stai cu el dupa cum a spus si el:
,, Sunt cu ea doar asa sa fiu agatat''
Indrumate dupa suflet, minte si cel mai important dupa inima.
Astept funditatongue

| spoiledcat a răspuns:

Ai fost cu un tip superficial happy bucura-te ca ai scapat, alta mai frumoasa ti-l putea "sufla"oricand in conditiile astea...

| marya27 a răspuns:

Nu stiu ce sa iti zic pentru ca e complicat dar eu in locul tau nu las ierta pentru ca o sa zica ca nu isi mai bate joc de tine si tot asa o sa faca

| Dyenutzzaaa a răspuns:

Daca el te-a placut vreodata va incerca sa te cauta si sa faca in asa fel sa va impacati...dar daca pentru el a fost doar un joc cauta-ti pe altcineva care sa te aprecieze si sa-i pese de tine...atunci iti garantez ca-l vei uita pe George.