Ai vazut si tu ca nu merita sa fi cu el pentru simplu fapt ca il atrage cam tot ce e frumos....si e prea mult
Probabil il stresai de ti-a dat invisible si in niciun caz nu moare dupa tine. Cum se va ivi vreo ocazie se va combina cu alta fara sa stea pe ganduri. Daca esti fata desteapta o sa faci tot posibilul sa nu mai poata lua legatura cu tine, iar tu in niciun caz nu trebuie sa-i mai dai vreun semn, chiar daca te doare acum.Nu merita nici sa-i asculti scuzele
Lasa-l in pace. Nu a tinut la tine niciodata. Daca tinea nu te-ar fi inselat. Lasa-ti timp pentru a-ti reveni si da sansa altui baiat de a fi cu tine. Nu te merita George. Mai ales daca te-a si insultat.
Dar nu e frumos ce ai facut. Niciodata baietii nu reactioneaza frumos cand prietena il pune la incercare. Asta a fost o lectie de viata. Data viitoare lasa relatia sa decurga normal, fara jocuri.
O duminica placuta iti doresc!
Deci dupa ce ca te inseala cu prima venita, dupa te mai si insulta tu asa fraiera esti sa mai vrei sa stai cu el? eu nu va inteleg de ce nu invatati de prima oara vreti voi s-o faca si a 2-a oara. lasa-l in pace nu e de tine
Eu cred ca dupa ce te-a jignit dupa ce te-a inselat pe la spate si tu chiar ai dovezi...
Nu iti dai seama cu cate tea mai inselat daca la prima ii spune ca o place si ca e prea frumoasa...
Asa sunt baieti aproape toti sunt niste ipocriti!(FARA SUPARARE BAIATI)
Nu cred e e bine sa mai stai cu el dupa cum a spus si el:
,, Sunt cu ea doar asa sa fiu agatat''
Indrumate dupa suflet, minte si cel mai important dupa inima.
Astept fundita
Ai fost cu un tip superficial bucura-te ca ai scapat, alta mai frumoasa ti-l putea "sufla"oricand in conditiile astea...
Nu stiu ce sa iti zic pentru ca e complicat dar eu in locul tau nu las ierta pentru ca o sa zica ca nu isi mai bate joc de tine si tot asa o sa faca
Daca el te-a placut vreodata va incerca sa te cauta si sa faca in asa fel sa va impacati...dar daca pentru el a fost doar un joc cauta-ti pe altcineva care sa te aprecieze si sa-i pese de tine...atunci iti garantez ca-l vei uita pe George.