| blacksony761 a întrebat:

Salut,aș vrea să primesc un sfat în ceea ce înseamnă relațiile
Problema stă în felul următor,am avut o relație destul de toxică acum un an jumate dacă nu și mai bine,unde mi-am dat sentimentele pe tavă cum s-ar zice și s-a profitat de bunătatea mea, plâns etc
După despărțire care nu mai zic ce grea a fost..am avut multe tentative să ma pun în alte relații dar mi se ia destul de repede, mai ales dacă am și făcut ceva (înțelegeți la ce ma refer)în max 4-5 zile nu mai simt același lucru ca la început.Nu mai zic de trust issues de le am cu orice fata.
Ce pot face să simt iarăși același sentiment de îl aveam la începuturi? îmi este foarte greu și frică în același timp să nu pățesc la fel
Mulțumesc anticipat!

12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

(înțelegeți la ce ma refer). Nu înțeleg.
Ce pot face să simt iarăși același sentiment de îl aveam la începuturi? Nu poți face nimic. Ai învățat să fii realist.

| blacksony761 explică (pentru sadrian46):

Mă refeream la sex in paranteza aceea
Chiar asa sa fie?
Totuși ce voi face pe viitor? Au fost și fete ok la care am dat cu piciorul strict datorită acestei probleme pe care nu știu să o rezolv.

| sadrian46 a răspuns (pentru blacksony761):

Nu ai ce rezolva. Abordarea noilor relații nu are cum să elimine experiența prin care ai trecut. Doar că, nu mai da cu piciorul.

| blacksony761 explică (pentru sadrian46):

Păi efectiv am impresia ca nu simt nimic, e ceva groaznic

| sadrian46 a răspuns (pentru blacksony761):

Nu simți nimic din ceea ce ai simțit vreodată. Nu căuta simțirile din trecut. Bucură-te de prezent.

| dullcat a răspuns:

Buna.In astfel de situatii este intelept sa iti acorzi un timp de vindecare, in ritmul tau, nu sa te arunci inainte cu capul in alte relatii, numai asa ca sa fie acolo si sa zici ca nu esti single.E groaznic sa folosesti pe cineva drept pansament si tind sa cred ca tu stii cum e.

| blacksony761 explică (pentru dullcat):

Știu cum e, de asta am pus stop mereu la timp
Da cat timp să mai las, deja se fac 2 ani?

| dullcat a răspuns (pentru blacksony761):

Nu este o regula anume, ci tu trebuie sa iti stabilesti asta.