Dupa cum vorbesti pare ca tu te-ai racit de adevaratelea si nu mai simti nimic. Te-ai saturat de asteptare se pare.Baiatul ala, cred eu, a avut prieteni sau prietene dar nu cred ca a mai avut iubite. Dar daca tot ati turnat amindoi gaz pe foc ce mai conteaza o scinteie din partea ta pentru ca el practic e incapabil din mai multe considerente care nu s-ar traduce prin faptul ca nu vrea.La mine am avut noroc ca stia prietena ce e de facut ca eu eram varza...(prima data)
Verny, eu sincer cred ca daca si tie iti place ar trebui s`ai spui ce simti. Un baiat apreciaza asta, si acum e sec 21 nu trebuie sa faca mereu baietii primul pas.
succes:*
E greu de sp asta dar daca va ti rezumat de a comunica dooar prin mes inseamna ca el e ocupat si doar te amageste, Nu te imbata cu apa rece...
Sfatul meu este sa ii spui ce simti.Nu uita, este vorba aici de o perioada de 4 ani, si nu de o luna-doua. Spune-i sincer ce simti pentru el.Si daca tu crezi ca vrei sa aveti o relatie, spune-i acest lucru.Bafta!
Parerea mea este ca ar trebui sa purtati o discutie serioasa... Meriti cel putin sa iti clarifici ce vrea el de la tine... Daca vrei sa incepi o relatie cu el spune-i... Barbatii nu sunt ca noi... nu vad semnalele pe care le primesc... E mai simplu si mai sigur daca ii spui pur si simplu.
KatiMe27 întreabă: