| 4everYO a întrebat:

As vrea sa stiu; cum sa cuceresc o fata?

Inainte, pe la inceputul anului eram prieteni foarte buni, imi zicea ca sunt dragut...etc ba chiar o intreba pe o profa de ce nu vrea sa ma treaca...Am fost intr-o excursie si tot timpul am stat numai cu ea si o prietena de a ei, m-a intrebat chestii despre mine ..etc

In ultimul timp am inceput si eu sa o palc( inainte o consideram doar o prietena) m-a intrebat o prietena de a ei daca o plac pe fata asta si i-am zis ca da... dupa aia nu mi s-a parut nimic schimbat la ea doar faptul ca nu ma mai saluta( daca o salutam eu vorbea cu mine ca de obicei).

Eu vorbeam cu ea pe un site unde vorbim toti din clasa e ca un facebook doar ca poti sa faci mai multe( credlaughing )si acolo am pus o poza cu o inima si numele ai pe poza (pe inima),

Dupa aceia am descoperit sa ma sters din prieteni ei si de atuncia chiar na mai vorbit cu mine...crying nu stiu ce i-am facut, sunt sigur ca nu i-am facut nimic si nu stiu de ce nu vrea sa imi mai vorbeasca.

In clasa vorbeam cu un prieten prin biletele (ea nu e in clasa cu mine dar stau in spania etc. aveam si noi 2 ore pe saptamana impreuna) cred ca si-a dat seama ca vorbim de ea prin biletele dar nu sunt sigur ca a vazut ceva, nu avea cum noi stam impreuna in banca(eu si baiatul) si de dadeam biletelu de unu la altu.

Oare a asuparato asta? ca vorbeam prin biletele despre ea?

NIci macar n-am avut timp sa o intreb daca are iubit, macar ramaneam si eu in pace ca nu poate sa fie iubita meacrying

Dau FUNDA! pliz raspundeti-mi serios chiar nu stiu cei cu ea, as vrea so rezalvam pana se termina anul, dupa aia nu o sa ne mai vedem, fara scola... nici macar nu situ unde locuiestecrying

AJUTOR!

Răspuns Câştigător
| YoDany50 a răspuns:

Trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa te duci sa vorbestii cu ea, s-o intrebi ce s-a intamplat... de ce nu mai vrea sa vorbeasca cu tine si la sfarsit sa-i zici ca o placi, s-o inviti in oras poate happy

6 răspunsuri:
| Loreen777 a răspuns:

Nu,nu avea de unde stii ca tu vb cu colegul de BANCA despre ea din moment ce nu a vazut biletelele si nici nu statea cu voi doi in banca....Parerea mea este ca s-ar putea ca ea sa fi auzit niste barfe inventate de colegii tai ca tu ai vb urat despre ea sau asa ceva.Ei bine, trebuie sa fi puternic, sa te duci la ea sa o intrebi de ce nu vorbeste cu tine si cu siguranta iti va da raspunsul mult cautat.happySper sa iti fie de ajutor! Funda?winking

| 4everYO explică (pentru Loreen777):

Funda! Hahaha..etc nu prea m-ai ajutat de loc. sti? Colegii... da aia care nici macar nu stiu ca o palc...

| Loreen777 a răspuns (pentru 4everYO):

Si atunci ce vrei sa faci? Daca esti fraier... Daca iti place de ea te-ar fi ajutat sfatul meu pentru ca nu exista alta solutie! Vrei sa iti spun ceva? Nu o sa te placa niciodata daca nu ai curajul sa te duci sa o intrebi de ce nu vb cu tine!

| 4everYO explică (pentru Loreen777):

Atuncia no sa ma palcahappy si *** you nai nici un drept sa ma faci fraier.Am cautat pe net si o sa mai caut posibilitati, dar eu sunt foarte timid, si nu am gasit nimic sa ma ajute cu asta asa ca nu trebuie sa ma faci fraier cas timid.

Ok,ok,nu te-am facut fraier cu rautate.happyPoate ca esti timid da daca nu vb cu tine trebuie sa gasesti o solutie, nu? Si crede-ma canu exista alta solutie decat sa te duci sa o intrebi, sa rogi un prieten sa o intrebe sau sa o lasi balta!

Si oricum ti-am dat acelasi raspuns ca cel pe care l-ai ales castigator...Si sa stii ca trebuia sa scrii in intrebarea ta ca vrei raspunsuri de la fete pentru ca cea de care iti place este o FATA!