Bună.
Dacă te-ai spălat pe mâini și te-ai șters, nu sunt șanse de sarcină.
Un sfat: jocul pe care îl faci cu ea este extrem de periculos, să nu te mire când o să aveți probleme!
Mare grijă la igiena intimă și a mâinilor.
Ai introdus mâna în vaginul ei? Era născută de 5 minute să poți face așa ceva?
Pa, pa.
Nu cred sa stii ca nu are cum sa ramana insarcinata asa...doar daca o patrundeai si apoi iti dadeai drumul in ea atunci in anumite circumstante ar putea ramane...deci nu iti fa griji da? Multa bafta!
Stai linistit ca nu este nicio problema! Nu-ti face griji! Probabilitatea ca acest lucru sa se intample este de 0.001. Nu ai motive de ingrijorare!
Stai linistit prietene,total imposibil.
Chiar dasa mai ramanea sperma pe mana,pe toata palma,nu era nimic,deoarece,cand pensiul ejaculeaza sperma,acesta ajunge cu o viteza uimistoare tocmai mai ovare(parca asa se numeau ), asa ca sperma aia ramanea cel mai probabil pe peretele vaginului, fara sanse sa se duce spre ovare
Sincer nu cred ca este posibil deoarece te-ai spalat pe mana, te-ai sters.dar orice este posibil cel mai bine ar fi sa megeti la farmacie si sa luati un test de sarcina ca nu este foarte scump si macar veti sta linistiti
Nu este posibil. spermatozoizii se distrug in contact cu aerul.mai ales in 10 minute.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri, m-am mai linistit, tiinand cont ca m-am documentat. Am observat ca spermatozoiti au nevoie de umiditate si de caldura pentru a trai, dar eu chiar m-am spalat cu apa rece pe maini+ ceilalti doi factori: stersul pe maini cu prosopul si durata de timp pana am introdus mana in ea. Credeti ca ar fi cazul sa ia o "pastila de a doua zi"? Va multumesc inca o data