| K4sZz a întrebat:

As vrea sa stiu daca fata care o plac ma place si ea pe mine.Stam toata noaptea si vorbim la telefon toata ziua sta cu mine mergem amandoi unde avem treaba dar problema este ca ea are iubit.

Răspuns Câştigător
| Deea_3705 a răspuns:

Ady ea are prieten spui? eu cred ca te place si mai mult de atat,ii place sa stea cu tine sa isi petreaca timpul cu tine... poate il iubeste pe iubitul ei, dar i se pare ca tu o faci mai fericita si poate ca nu mai este asa de atrasa de iubitul ei ca la inceput si cauta sa fie cu altcineva, si acela esti tu!

2 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Intreab-o ce simte pentru iubitu ei daca te considera doar pr nu ai nikio sansa.

| CldN a răspuns:

Cum vine asta? wow... iubitul ei nu e gelos? al meu ar innebuni.deci ceva nu e in regula. daca va simtiti atat de bine de ce nu faci urm pas? ce ai de pierdut? 8in plus...u o placi dar te gandesti la faptul ca altineva o iubeste(poate) sh o saruta, o mangaie, o atinge. daca nu vrei ca situatia asta sa se inrautateasca spune-i repede ce simti. dar nu cumva sa faci greseala sa i-o spui la tel. oricat de greu ar fi, spune-i in fata,. duceti-va intr-un loc mai deosebit si mai pustiu sh vedeti voi. va descurcati! mult succes!