| AnonimTpuUser a întrebat:

As vrea sa stiu din punct de vedere tehnic daca penisul meu de 18 cm lungime si 13 grosime este mic, mediu sau mare. Eu il vad mic, am problrma asta de mult si e foarte enervanta. Va rog mult, raspundeti-mi din puct de vedere tehnic, nu vreau raspunsuri gen "nu conteaza marimea, degeaba e mare daca nu stii sa o folosesti, trebuie aa stii sa vorbesti, este important preludiul si cum te comporti cu partenera". Multumesc

7 răspunsuri:
| Kanpeki a răspuns:

Din punct de vedere tehnic, conteaza si varsta. Daca ai sub 18 ani, e destul de ok. Daca ai peste 18 ani, e cam mic.

| corbulalbrosu a răspuns:

Ai dorit pareri sincere; grosimea este prea mica comparativ cu lungimea. Sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Dimensiunile penisului tau, nu sunt mici.

| UnBroken2016 a răspuns:

Nu conteaza marimea, degeaba e mare daca nu stii sa o folosesti, trebuie aa stii sa vorbesti, este important preludiul si cum te comporti cu partenera

| Kira5854 a răspuns:

Nu, stiu ca majoritatea tipilor sunt stresati pe marimea penisului, insa oricat de ciudat ar parea, majoritatea femeilor sunt clitorisiene... ceea ce inseamna ca mana face minuni mai mari decat penisul, iar combinate sunt "De neopritlaughing"
Stai linistit ca nicio femeie normala nu vrea sa bage in ea 3 km de ****, e7u cred ca 17-18 e perfect: nici sa stai cu jumate pe afara in timpul sexului pentru ca partenera are vaginu mult mai mic si nici sa fie nesatsfacator pentru cineva cu un vagin mai..incapator.

| AnoNymOuSS11 a răspuns:

Este intre mediu si mare