Vezi sa nu primesti vreo doua palme peste ochi, daca te dai la una mai mare cu atatia ani ca tine. Fetele de a XII-a se uita dupa baietii de 18-20 ani, in ici un caz dupa baiteii de 14-15 ani, care oricum se dezvolta mult mai incet ca fetele.
Ea este putin mai scunda de fel iar eu sunt mai inalt decat ea ( nu sunt foarte dezvoltat adica nu am cine stie ce muschi si nici nu sunt urat)) dupa parerea mea ) asa ca as avea o sansa.......Cred
Nu are importanta inaltimea, ca nu la aia m-am referit, ci la cea cerebrala/ intelectuala.
Este cunsocut ca baietii se dezvolta in adolescenta, mult mai incet decat fetele, atat fizic cat si mental! O fata de 18 ani, nu se va uita la un copil de 15 ani, decat din compasiune, simpatie, in nici un caz ca posibil iubit.
Asta esti tu nu?
https://www.facebook.com/....../photo.php
Daca da, tin sa-ti spun ca ai fata de copilas inca, si esti tare micut pentru 14 ani... si nu spera ca o fata de 18-19 se va uita la tine ca la un posibil prieten ori iubit.
Nu pot vedea fotografia :Linkul pe care l-ai deschis a expirat sau pagina este vizibilă doar pentru o audienţă din care nu faci parte.
Mi-ai gasit adresa de Facebook sau ce? imi sti tot numele? si daca da cum ma cheama?
Fotografia se vede foarte clar, trebuie doar sa pui mousul pe link si se deschide automat.
Uite aici contul de FB: rares ciprian cordoneanu https://www.facebook.com/......cordoneanu
Aaa deci tu doar mi-ai cautat numele pe Facebook sau poti gasi Facebook-ul oricui de pe TPU?
Dap, daca vreau gasesc tot!
Lol acum am vazut ca daca tu cauti rares cordoneanu pe Facebook sunt doar 2 variante.
Si apropo eu am... facut schimb de niste jocuri cu baiatul ala. Nu sunt eu. Am folosit adresa lui de mail si numele lui ca sa pot pune intrebari ca astea. Daca puneam pe contul meu oficial de TPU poate ar fi vazut cineva apropiat mie si na*...e cam rusinos sa vadă ca cer parerile unor oameni necunoscuti. (P.S daca imi gasesti si Facebook-ul meu original sau contul meu de TPU esti TARE)
In orice caz eu ti-am zis am 15 ani baiatul ala are maxim 10. Crezi ce vrei.
Sa sti ca m-ai cam descurajat dar tot cred ca o sa incerc.
A si inca ceva. Cati ani ai tu?
Daca ai mai mult de 16 vreau sa te intreb ceva.
Ce te-ar face sa te uiti la unul mai mic decat tine? (eu fac 16 in vreo 3 luni iar ea are 18 ani si ti-am zis sunt inalt pentru varsta mea asa ca nu poate zice lumea ca ea este mama. Nu este nici foarte populara sau ceva de genu* si nu fumeaza asa ca nu are anturaj de nebuni care sa faca misto de ea (si de mine)) )
Si care ar fi calitatile care te-ar face sa te indragostesti de cineva?
Sincer incearcă să raspunzi fara arogantă sau in râs.
Daca ma ajuti iti raman dator. funda meriti oricum
Destui ani, cam cat au parintii tai, cu tine impreuna.
Cand copii ca tine se apuca sa scrie pe forumuri, este bine sa-i supraveghezi, si asta as sugera-o parintilor tai, ca vorbeste gura fara tine, considerandu-te mai destept decat piciorul scaunului.