| eevvaa a întrebat:

Salut,as vrea sa va impartasesc istoria mea..mam intilnit cu un baiat din grupa la mine cam o luna de zile..in acesta luna de zile am reusit sa ma indragostesc de el lulea sau poate chiar am incput sal iubesc el pe la spatele meu in acest timp comunica si se intilnea pe la spatele meu cu fosta prietena care sa intinit doi ani si ceva...eu aflind aceasta am rupt relatia.el dupa acesta luna a plecat la armata ..nu am comunicat jumatate de an el tot acum face armata dar eu intre timp mi-am gasit un baiat pe care il iubesc si tin la el foarte mult la noi totul este minunat.dar totusi mai am sentimente si fata de celalat ..acum citeva zile o prietena buna de-a mea a vb cu cel de la armata acesta spunindui ca ii pare rau ca s-a despartit de mine si ca ar vrea sa ma intoarca nu stiu cum sa procedez..ma tem de intoarcerea lui din armata..ca cind il voi vedea vor reveni sentimetele si o voi lua razna.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti din R.M? Nu trebuie sa-i mai dai sanse, atat timp cat te-a inselat pe la spate si intretinea relatia si cu tine da dovada nesimtire, nu te respecta si nici despre dragoste nu poate fi vorba, vrea sa te tina ca pe propria lui jucarie si rezerva sexuala

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Armata se facea odata...dar razna o poti lua ...linistita.

| Octavian26 a răspuns:

In primul rand v-a trebuii sa-ti pui gandurile in ordine si sa decizi ce si cu cine vrei sa ramai! Crede-ma ca cel care inseala odata o sa o mai faca si a-2-a oara! Sfat - Daca esti bine cu actualu, il vei uita incet incet pe celalalt! succes.