| blaa a întrebat:

Salut,

As vrea si eu niste sfaturi...in legatura cu:
Acum 2-3 zile i-am scris fetei pe care o plac 2 pagini cu gandurile mele, tot ce simt pentru ea si multe altele iar la scoala i-am dat'o. A primit foaia vesela, deschisa.
A doua zi am intrebat-o:"-Spune-mi, ai vrea sa fim impr? ai inteles mesajul pe care ti l-am scris?"
ea:"-Da am inteles ce vrei sa spui dar nu pot fii cu cineva din clasa, vreau sa ramanem doar prieteni."
N-am mai zis nimic...am lasat.
Eu cred ca ii este teama ca cineva din clasa v-a afla ca noi am fii impr, si s-ar simtii ciudat. Dar pana la urma "colegii mei" nu se vor maturiza niciodata? nu vor termina cu "Iaaaauite'i ma pastia sunt impreuna","aaa nu iti sta bine cu aia","Vaaaaiii voi sunteti impreuna?"...sincer m-am saturat de ei. oh go on.

Faptul ca mi-am deschis sufletul si i-am spus totuuul, chiar nu inseamna nimica pentru ea? chiar nu-i pasa?straight face...
Mda, ma rog, o inteleg.intr-un fel. ciudat.

As vrea si eu niste sfaturi.cum sa-i demonstrez ca eu chiar o iubesc si tin la ea? pentru ca eu am incercat ce "metode" cunosteam si credeam ca le va intelege, spuneti-mi si voi altele... straight face

(Fiti seriosi...)
'

Răspuns Câştigător
| Mao a răspuns:

Poate nu te place, te-ai gandit la asta? Faptul ca esti colegul ei e scuza perfecta. De obicei, relatiile intre colegi nu sunt tocmai... favorabile. Poate fi si asta un motiv, gandeste-te ca tu o iubesti si la un moment dat se desparte de tine. O vezi zilnic, suferi enorm de mult. Si asta e valabil si pentru ea. Nu cred ca din cauza colegilor, cine ar da cu piciorul unei relatii (cu o persoana iubita) din motivul asta? (:

4 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Poate ea nu se simte pregatita inca pentru o relatie "de cuplu", ca sa zic asa. De ce nu incerci sa ii explici sentimentele tale si printr-o marturisire intre patru ochi, verbal, nu prin intermediul unor foi de hartie? Gaseste tu un prilej, cat de curand! Si ce treaba aveti voi cu ce vor zice colegii? Daca s-ar lua toti dupa ce "s-ar putea sa zica lumea", am fi toti o adunatura de frustrati cu sentimente neimpartasite! Primul pas l-ai facut deja, ai avut curaj. Fa-ti curaj si pentru urmatorii pasi. Bafta! Si nu uita : noi suntem ceea ce credem noi ca suntem, nu ce zice lumea ca suntem! Ce zic ceilalti nu e problema ta, e problema lor!

| WestSid3 a răspuns:

Mno, eu am inteles ce ai vrut sa zici aicihappy
E putin greu cu fetele si trebuie sa ai multa rabdare. Ar trebui sa stati de vorba amandoi, stiu ca la scoala o sa barfeasca colegii despre discutia voastra, dar la telefon sau pe mess; si sa o convingi ca parerea colegilor nu conteaza si ca ei critica doar de plictiseala, sa nu taca, pentru a va face sa va simtiti prost.
Imprieteneste-te cu una din prietenele ei si roag-o sa te ajute sa fiti impreuna. Dovedeste-i ca meriti ca sentimentul sa fie reciproc, vorbeste frumos cu ea, ajut-o cand are nevoie, fi-i ca un prieten, un frate mai mare pentru a-i castiga increderea.
Cunosc un caz asemanator, eu eram prietena fetei respective, iar aceasta poveste a durat 2 ani. Dupa ce indragostitii au fost impreuna, baiatul se plictisise deja sa-i tot arate sentimentele, deci ai grija!
Numai bine!happy

| GreeN_9842 a răspuns:

Buna si eu sunt fata si iti spun sincer probabil fata asta a vazut ca o placi si vrea sa vada de ce esti in stare pentru ea, ti-a spus ca nu vrea... atunci nu o mai cauta las-o asa sa vezi va veni singura la tine.smug asa fac toate chiar si eu

| stargirlx a răspuns:

Eu ca fata, nu m-as ''lipi'' cu cineva din aceeasi clasa cu mine. In primul rand, cum ai zis si tu, colegi comenteaza foarte mult, iar in al doilea rand, e foarte naspa fiindca stau toata ziua cu el, toate orele si m-as plictisi. De aia ti-a zis colega ta ''nu pot fii cu cineva din clasa''. Ii e teama, cu siguranta, de ce vor crede colegii si stie ca o relatie de genul nu va tine prea mult.
Oricum, bafta!