| catalinaa_1921 a întrebat:

Saluthappy as vrea si eu parerea vostra.Sunt cu un baiat de aproape un an dar acum vb altfel cu mine se comporta altfel de parca sunt egala cu zero.As vrea sa stiu ce sa fac in lgatura cu el ca ma scoate din sarite.
p. s. el e la scoala in oras si mda acum imaginati-va si voi cum profita.Va astept parerile vostre in legatura cu ce sa fac

Răspuns Câştigător
| Raresik a răspuns:

Se poate sa se fii plictisit de tine.iti dai seama ca acolo la scoala in oras sunt o multime de fete si are libertate. vorbeste cu el inainte sa fie prea tarziu si sa nu isi bata joc de tine! crede`ma stiu cum este si nu as vrea sa treci si tu prin asta:X

sper sa rezolvii problema si sa fie bine :X

5 răspunsuri:
| Blondamea a răspuns:

Poate ca s-a plictisit de tine sau poate ca acolo unde e el la scoala are pe altcineva si de...se poate intampla. dar mai bine intrebal ca sa fii sigura intreaba-l daca te mai iubeste si daca spune da at intreaba-l dc te iggg atat de mult de parca nu ai exsista.bafta.

| thereforyou a răspuns:

Nu inteleg ce e acel "p. s." nu prea are nici un sens.

| catalinaa_1921 explică:

Da dar am intrebat daca vrea sa continuam si el zice ca da ca nu stiu ce dar eu nu mai suport chestiile astea pe care le face

| Crisu a răspuns:

Eu iti sugerez sa te despartsi de el.asta pentru ca dupa cate separe s-a maturizat, si probabil vrea altceva de la fete.cred ca asa e cel mai bine, pentru ambii.:*

| Mao a răspuns:

Trebuie sa ai o discutie cu el. Una in care sinceritatea sa fie pe primul loc. Intreaba-l care e problema si daca o puteti rezolva sau nu.