Wildthing.fix de la aia cuminti vin cele mai mari shockuri... ca nu te astepti.
ma rog...Jasmine.incearca sa dai macar tu dovada de maturitate daca el nu este in stare. Oricum, a facut treaba asta de suparare, nervi, pentru ca a tinut la tine, altfel nu s-ar fi consumat asa tare incat sa doreasca sa iti faca rau. Ori spui si tu la randul tau ceva jenant despre el, ceea ce nu ar face decat sa accentueze conflictul dintre voi, ori ii dai dovada de indiferenta, sinceritate si te retragi diplomat din orice discutie. Te poti razbuna pe el facandu-ti rapid alt prieten, dar nu neaparat ca sa il faci pe el gelos, ci ca sa il uiti si ca sa fi tu fericita. Cand o sa afle ce fericita esti o sa moara de ciuda. Si daca nu vrei probleme cu viitorul prieten, incearca sa ii povestesti ce s-a intamplat cu tipul asta, sa fie pregatit ca nu cumva sa iti faca vreo problema si sa se bage intre voi.
Good luck!
Nu cred că îi mai poți face ceva... Nu merită băgat în seamă, chiar dacă îți este greu deoarece probabil acum ești privită altfel... Oricum n-ar trebui să îți pese, lumea vorbește cu motiv sau fără.Vei găsi tu o persoană să te aprecieze pentru ceea ce ești!
Cred ca singura razbunare ar fi sa ii vorbesti sincer.Sa ii spui tot ce gandesti si in plus spune-le si tu prietenilor tai secretele lui.Eu as zice sa il lasi in pace pur si simplu.Sa il ignori.Sa nu mai existe pentru tine.Indiferenta si ignoranta sunt mai dureroase decat razbunarea.Arata-i ca nu iti pasa de ce spune.Si spune-i ca regreti tot ce a fost intre voi.Asta cu siguramta il va rani daca a tinut la tine. Dupa ce ii spui asta nu mai astepti alte explicatii sau cuvinte care sa te raneasca pleci si evita-l pe cat posibil, adica nu il baga in seama indiferent ce zice si ce face.
Bună.
A dat dovadă cât de prost este!
Îți vezi de treaba ta și nu apleca urechea la gura lumii.
Pe viitor să fii mai vigilentă și nu mai fi carte deschisă!
Pa, pa.
Razbunarea e arma prostilor. Profita de ocazie, acum o sa-ti dai seama care iti sunt adevaratii prieteni. Prietenii adevarati nu te lasa la greu.
Sa-i **** o mama de bataie sa-i umfli ochii sa stea vreo 2 sapt.cu ochii umflati sa nu se mai creada cocos! fii desteapta si mergi cu capul sus pe strada indiferent ce secrete ati avut ce cumva nu a auzit lumea de sex oral sau toate de genu? in primul rand ai avut o relatie deci totu e normal si mai ales in ziua de azi totu e posibil astea se fac de cand lumea si pamantu, dale la cioc lui si pritenilor lui! succes
Un an de zile cat ai stat cu el nu ai realizat ce caracter infect are? Baiatul asta nu valoreaza 2 lei daca povesteste intimitatile voastre.Imi da de gandit ce ar fi putut sa te atraga la el.in fine e un mare prost, de razbunat nu ai pe cine poate ca merita, singura grija a ta sa fie ca pe viitor sa nu mai ai de a face cu astfel de baieti imaturi
Problema este ca majoritatea fetelor vor golani...li se par mai atragatori, le atrage pericolul. E imposibil ca in perioada in care ai fost cu el, sa nu fi vazut ce fel de om este...dat ti-a placut. Degeaba te vaiti acum, ai vrut golan, suporta consecintele. La un baiat serios si la locul lui, nu te-ai fi uitat, l-ai fi tratat cu cooru'.