Riscul ei de a face cancer de col uterin este de 9 ori mai mare decat al unei femei normale. In plus, riscul ei de a fi luat o boala cu transmitere sexuala este foarte mare.
Risca sa contacteze o boala venerica, sau chiar mai grav SIDA daca nu se protejeaza cu prezervativ.
@club13medicalstuff,imi place primul diagnostic dat de tine. Parte aceia cu ''o sa moara mai repede'' De parca isi da seama ce face.
Buna,cancer de col uterin
sida, si infectii
Si e parasuta, un lucru la fel de rau ca si niste boli.Sa o stie lumea de c*rva
Ce sa se intample? Din punct de vedere medical, cancer de col uterin, boli cu transmtere sexuala. Din punct de vedere moral, e o tarfa
De patit nu pateste nimic, se poate alege cu o boala si va putea imbonlavi pe altii sau va vedea la un moment dat cu ce se va alege si ce va pati si va fi foarte satula de sex pe la varsta de 20 si ceva de ani.
Nu cred ca e vreo diferenta daca erau baietii majori sau minori dar :
1.viata sexuala inceputa prea devreme=cancer col uterin
2.sida
3.infectii
4.dependenta de sex
5. tarfa
pup
Pai daca nu s`a pr0tejat poate lua anumite boli :d
si pentru o fata. e un lucru urat. sa faca asemenea chestii. cu mai multi baieti. isi bate joc si de ea si de c0rpul ei.
la varsta fragila zic.. grav.
sa`si vada de altele si sa lase prostiile
Vai de mine, medical? cred ca e bolnava cu capul:-s macar daca se limita sa o faca cu cate unul in alta zi, nu asa cred ca ce orgie au avut)))
Eu cred ca si baietii au fost un pic inconstienti din punct de vedere medical, sfatul meu: faceti toti niste analive pentru boli venerice ca niciodata nu poti fi sigur!
Medical? mai nimic ce dracu s-ar putea sa se intample? din alt punct de vedere s-ar putea sa ai placa deja tipa a prins experiena cu 4 tipi stii cum e? nu tu o f. ea te **** pe tine
O da.Risc medical este pentru ca are doar 14 ani, poate face cancer de col uterin, poate lua boli cu transmitere sexuala, nu a respectat igiena specifica si toata lumea stie ca nu e indicat sa schimbi partenerul sexual in acest fel.
Din punct de vedere medical ar putea sa contacteze doar niste boli cu transmitere sexuala daca nu se protejeaza... dar din punct de vedere moral s-ar putea sa devina o SEXperta
Ti se mareste organul sexual fata mea . La 15 ani? nesatula fata. ma duc sa ascult guess who ma mai calmeaza dupa aceasa intrebare
Oho si in gura si in vagin si in cur, full option , ce sa pateasca? sa o faca in 4 data viitoare, daca se chinuie putin, sigur intra si a 4 a sula.
Buna!
Cred ca poate ajunge dependenta de sex ...
La varsta asta... of, of, of
Pa, pa.
Sa foloseasca prezervative bajetii si nimic din punct de vedere sexual nu se intampla. PS: cancer, sida sau alte boli sa ma mai lasati cu vrajeala asta. PS2: Cate dintre voi v-ati inceput viata sexuala asa mai de la 17, 18 ani? asa mai lasati vrajeala.Sanse or fi dar infime.
Ce sa se intample cu ea la 15 ani? Devine dependenta de sex, devine...pardon,a devenit curva! Despre cine o fi vorba? Cumva despre tine? Intreb si eu asa pentru cunostintele mele generale.
Nica decat sa ii apara un sloboz langa gramada de par pubian si un corn in frunte
antoniaidk întreabă: