anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

asa pentru cunostintele mele generale daca o fata de 15 ani, face sex cu 4 baieti in aceeasi zi(pe rand si apoi in 3), 2 dintre ei erau majori iar 2 minori, stiu ca ea isi incepuse viata sexuala cu cateva luni inainte... ce se poate intampla cu ea? din punct de vedere medical?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Riscul ei de a face cancer de col uterin este de 9 ori mai mare decat al unei femei normale. In plus, riscul ei de a fi luat o boala cu transmitere sexuala este foarte mare.

44 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Risca sa contacteze o boala venerica, sau chiar mai grav SIDA daca nu se protejeaza cu prezervativ.

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Si eu vreau stupizi.

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

@club13medicalstuff,imi place primul diagnostic dat de tine. Parte aceia cu ''o sa moara mai repede'' laughing rolling on the floor De parca isi da seama ce face. oh go on

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Buna,cancer de col uterin oh go on
sida, si infectii oh go on
Si e parasuta, un lucru la fel de rau ca si niste boli.Sa o stie lumea de c*rva oh go on

| Laviy a răspuns:

Ce sa se intample?laughing Din punct de vedere medical, cancer de col uterin, boli cu transmtere sexuala. Din punct de vedere moral, e o tarfawinking

| kaya a răspuns:

De patit nu pateste nimic, se poate alege cu o boala si va putea imbonlavi pe altii sau va vedea la un moment dat cu ce se va alege si ce va pati si va fi foarte satula de sex pe la varsta de 20 si ceva de ani.

| Drums a răspuns:

Nu cred ca e vreo diferenta daca erau baietii majori sau minorilaughing dar :
1.viata sexuala inceputa prea devreme=cancer col uterin
2.sida
3.infectii
4.dependenta de sex
5. tarfasmug
puphappy

| cristina a răspuns:

Of of of
boli

| deeeeeeaaa a răspuns:

Pai daca nu s`a pr0tejat poate lua anumite boli :d

si pentru o fata. e un lucru urat. sa faca asemenea chestii. cu mai multi baieti. isi bate joc si de ea si de c0rpul ei.

la varsta fragila zic.puppy dog eyes. grav.

sa`si vada de altele si sa lase prostiile straight face

happy

| candycarrie a răspuns:

Vai de mine, medical? cred ca e bolnava cu capul:-s macar daca se limita sa o faca cu cate unul in alta zi, nu asalaughing cred ca ce orgie au avutrolling on the floor)))

| luciana200972 a răspuns:

Eu cred ca si baietii au fost un pic inconstienti din punct de vedere medical, sfatul meu: faceti toti niste analive pentru boli venerice ca niciodata nu poti fi sigur!

| Tigrilă a răspuns:

Medical? mai nimic ce dracu s-ar putea sa se intample? din alt punct de vedere s-ar putea sa ai placalaughing deja tipa a prins experiena cu 4 tipi laughing stii cum e? nu tu o f. ea te **** pe tinesmug

| lavynika a răspuns:

O da.Risc medical este pentru ca are doar 14 ani, poate face cancer de col uterin, poate lua boli cu transmitere sexuala, nu a respectat igiena specifica si toata lumea stie ca nu e indicat sa schimbi partenerul sexual in acest fel.

| ramonatm17 a răspuns:

Din punct de vedere medical ar putea sa contacteze doar niste boli cu transmitere sexuala daca nu se protejeaza... dar din punct de vedere moral s-ar putea sa devina o SEXperta

| alinnephilim a răspuns:

Ti se mareste organul sexual fata mea happy. La 15 ani? nesatula fata. ma duc sa ascult guess who laughing ma mai calmeaza dupa aceasa intrebare

| CrazyTeenager a răspuns:

Oho laughing si in gura si in vagin si in cur, full option rolling on the floor, ce sa pateasca? sa o faca in 4 data viitoare, daca se chinuie putin, sigur intra si a 4 a sula.

| Alrawan a răspuns:

Nu cumva acea fata esti tu? thinking (pentru cunostintele mele generale) big grin

| Brotacel a răspuns:

Buna!

Cred ca poate ajunge dependenta de sex straight face...
La varsta asta... of, of, of

Pa, pa.

| DeathIncarnate a răspuns:

Tu esti fata aia sigurrolling on the floor)))))))))))))))tarfa ordinara

| Hata a răspuns:

Ce-i mai place Shaormalaughing

| Dildau a răspuns:

Oare cine va fi tatal copilului? Pam pam pam thinking

| degette_1911 a răspuns:

Sa foloseasca prezervative bajetii si nimic din punct de vedere sexual nu se intampla. PS: cancer, sida sau alte boli sa ma mai lasati cu vrajeala asta. PS2: Cate dintre voi v-ati inceput viata sexuala asa mai de la 17, 18 ani? asa mai lasati vrajeala.Sanse or fi dar infime.

| ionutz0116 a răspuns:

Ce sa se intample cu ea la 15 ani? Devine dependenta de sex, devine...pardon,a devenit curva! Despre cine o fi vorba? Cumva despre tine? Intreb si eu asa pentru cunostintele mele generale.

| nashu40 a răspuns:

NarcisSistul, esti tare! laughing)
@Laure... aprob tot ceea ce au spus ceilaltiwinking

| fCD a răspuns:

Inca vreo 1000 ca ea si repunem economia pe picioare big grin

| MrSpooky a răspuns:

Ajunge curva

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Ajunge târfa + poate face diverse boli (ex. Sida)

| AudImagini a răspuns:

Nica decat sa ii apara un sloboz langa gramada de par pubian si un corn in frunte

| NarcisSistul a răspuns:

Ooo. n-ai cumva id ul ei