Riscul ei de a face cancer de col uterin este de 9 ori mai mare decat al unei femei normale. In plus, riscul ei de a fi luat o boala cu transmitere sexuala este foarte mare.
Asa ai facut ? ))) glumesc! Nu se intampla nimic! Ce ai vrea sa se intample? Sa-i cada ...pe jos? ) Daca a folosit masuri de protectie nu are nimic!
Risca sa aiba boli venerice si cancer de col uterin daca nu se protejeaza aa si desigur poate sa ajunga insarcinata si dupa sa nu stie de la cine e copilul si la cine sa mearga sa se plinga un piculet si parca gata.
ps.pentru cunostintele mele generale fata de care scrii mai sus nu estitu, a si desigur nu crede in tot ce spun oamenii ei mai spun si ei minciuni si timpenii nu fi naiva si nu crede in toate povestile, eu personal nu cred in nimic de ceai scris tu mai sus sa faci de 4-5 ori pe zi sex si inca in fiecare zi omg nai putere sa mergi si inca are 15 ani ea invata cind reuseshte ia cu ei sa se f**** sau la ea cu fiecare cite un 1 minut .
Ce sa pateasca,o sa castige experienta cu duiumu,daca e fata desteapta poate continua cu meseria asta si asa are si painea asigurata, asa ca, tine-o tot asa
Din punct de vedere medical risca virusul deficientei sistemului imunitar, o sa se indoape cu tratament si nu o sa poate avea niciodata o familie si o viata normla plus ca nu o sa mai poata trai foarte mult. Iar daca intrerupe tratamentul ( tratament foarte scump ) moare mult mai repede. asta in cazul cel mai rau!
In cazul cel mai bun o stie lumea de curva
Scuza-mi neprofesionalismul raspunsului de mai devreme; in cazul acesta acea fata trebuie sa le spuna parintilor pentru a o duce la medic sa faca analize.
Riscul din de a fi infectata cu vreo boala cu transmitere sexuala este foarte mare in cazul acestor "urgii sexuale ". Si in cazul in care se adevereste ca are SIDA este obligata prin lege sa anunte toti partenerii cu care a facut sex; altfel risca ani grei se inchisoare!
N-ai nici pe dracu.Stai linistita si nu te lua dupa toate ratatele care in loc sa vorbeasca din proprie experienta iti vorbesc din carti.
antoniaidk întreabă: