Riscul ei de a face cancer de col uterin este de 9 ori mai mare decat al unei femei normale. In plus, riscul ei de a fi luat o boala cu transmitere sexuala este foarte mare.
Risca sa aiba boli venerice si cancer de col uterin daca nu se protejeaza aa si desigur poate sa ajunga insarcinata si dupa sa nu stie de la cine e copilul si la cine sa mearga sa se plinga un piculet si parca gata.
ps.pentru cunostintele mele generale fata de care scrii mai sus nu estitu, a si desigur nu crede in tot ce spun oamenii ei mai spun si ei minciuni si timpenii nu fi naiva si nu crede in toate povestile, eu personal nu cred in nimic de ceai scris tu mai sus sa faci de 4-5 ori pe zi sex si inca in fiecare zi omg nai putere sa mergi si inca are 15 ani ea invata cind reuseshte ia cu ei sa se f**** sau la ea cu fiecare cite un 1 minut .
Asa ai facut ? ))) glumesc! Nu se intampla nimic! Ce ai vrea sa se intample? Sa-i cada ...pe jos? ) Daca a folosit masuri de protectie nu are nimic!
Ti se mareste organul sexual fata mea . La 15 ani? nesatula fata. ma duc sa ascult guess who ma mai calmeaza dupa aceasa intrebare
Nica decat sa ii apara un sloboz langa gramada de par pubian si un corn in frunte
N-ai nici pe dracu.Stai linistita si nu te lua dupa toate ratatele care in loc sa vorbeasca din proprie experienta iti vorbesc din carti.
Ce sa se intample? Din punct de vedere medical, cancer de col uterin, boli cu transmtere sexuala. Din punct de vedere moral, e o tarfa
Ce sa pateasca,o sa castige experienta cu duiumu,daca e fata desteapta poate continua cu meseria asta si asa are si painea asigurata, asa ca, tine-o tot asa
antoniaidk întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: