anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, aseara am facut dragoste cu prietena mea, la mine a fost prima oara la ea nu, a fost mai mult saruturi si oral (din cauza ca sunt netot, nu m-am pregatit ca sa ma protejez), nu au fost prea multe penetrari, gen 5 min acum 5 min peste jumatate de ora si inca 5 peste o ora, acum partea grea: am incercat si nu am putut sa ejaculez la urma, intrebare: exista vreo modalitatea in care as fi putut sa ejaculez si sa nu imi dau seama? poate sa rmana insarcinata? Please, Help! sunt nou in chestii de genul sad

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cu sau fara ejaculare un contact sexual neprotejat = risc de sarcina

| RAY a răspuns:

E posibil si asta

| neutrino a răspuns:

Cel mic este mult mai istet decat tine si mereu va lasa mizerie la locul de munca, cu sau fara voia ta. Asa ca, vrei nu vrei, fata poate ramane bortoasa.

| Emilian65 a răspuns:

Daca era in perioada fertila, in cele 5 minute cat a durat o penetrare, ar fi putut aparea lichidul prespermatic care este purtator de spermatozoizi care duc la o sarcina nedorita. Dar tu ai penetrat-o de mai multe ori cate 5 minute, deci sansa de sarcina este foarte mare. Tot asa de bine ai fi putut ejacula fara sa-ti dai seama si din cauza aceasta nu ai mai putut ejacula la finalul actului sexual asa cum spui tu.

| Anonimuserr a răspuns:

Frate dacă ești nou în chestii de genu trebuia de dinainte să previi o astfel de situație. ASigură-te înainte vorbește cu părinții caută pe net înainte, vorbește cu prietenii tăi (cu toate că vor râde că așa e omul miștocar) interesează-te ca apoi să nu experimentezi situații nefaste ca acum (Dacă o fi adevărat și nu ecineva care aberează care îl cunosc). Prevenția este mama înțelepciunii.

| ZebraGalbena a răspuns:

Poti sa o fii lasat insarcinata doar prin faptul ca ar fi putut sa iti curga "picatura fericirii" deci +1 suntserios

| egidiu a răspuns:

Deci ce sa fac?

| Sarahara a răspuns:

Da, este pobil sa fie deja insarcinata.
Nu este posibil sa ejaculezi fara sa-ti dai seama; dar astea sunt detalii; Ce te faci daca afli peste sase luni ca ai SIDA? Sau orice alta BTS...
Daca te consideri destul de matur sa-ti incepi viata sexuala, asuma-ti si responsabilitati: cumpara prezervative!