Chiar ma gandeam acum sa i spun sa ia pastila de a doua zi. ma tem de lichidul acela, sigur sansele sunt nule? Adica eu eram excitat, am incercat sa rulez. a intrat putin am vazut ca e invers, l am schimbat si am inceput actul sexual.
Se pare ca atat tu cat si prietena ta, nu aveti nici cele mai elementare informatii cu privire la mecanismul prin care se poate produce/naste o sarcina, deci citeste cu multa atentie urmatoarele informatii : Din totalul celor circa 28-30 de zile ale unui ciclu menstrual normal, doar in cele 3-4-5 zile care reprezinta PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual respectiv, se poate forma o sarcina. In restul celorlalte 22-25 de zile ale ciclului (inclusiv zilele de menstruatie) chiar daca ajunge sperma in vagin, teoretic este aproape imposibil sa se formeze o sarcina fiindca nu mai exista un OVUL VIABIL in uter. Orice fata/femeie dar nu numai ea ci si baiatul/barbatul, ar trebui sa cunoasca precis mecanismul de formare/producerea a unei sarcini. De asemenea ar trebui sa stii neaparat ca pentru a se forma o sarcina, in mod OBLIGATORIU trebuie sa fie intrunite minim 2 conditii, cu precizarea ca acest lucru trebuie sa se petreaca in acelasi timp, sa se produca simultan/concomitent si anume : 1-) In primul rand CONDITIA PRINCIPALA este aceea ca fata/femeia trebuie sa fie obligatoriu in PERIOADA FERTILA, (cele 4-5 zile dinaintea zilei de ovulatie), sau sa existe deja un OVUL VIABIL in uterul ei care sa poata fi fecundat de un spermatozoid. 2-) Printro modalitate indiferent care ar fi aceasta, SPERMA trebuie sa patrunda, ajunga, obligatoriu IN VAGINUL EI (indiferent de cantitatea acesteia), deoarece doar in acest mod spermatozoizi existenti in sperma vor putea trece din vagin in uter si de acolo in trompele uterine pentru a fecunda ovulul (in cazul in care aceasta exista). In concluzie pentru ca o femeia sa poata sa ramana insarcinata; IN PRIMUL RAND TREBUIA SA FIE IN PERIOADA FERTILA in mod obligatoriu in momentul producerii sexului si trebuie tot in mod OBLIGATORIU, SA PATRUNDA SPERMA IN VAGIN. De asemenea tot spre stiinta ta si a altora, trebuie sa stii ca lichidul denumit preejeculator se formeaza intr-o singura glanda si are un rol complet diferit fata de cea a spermei. Sperma se formeaza in cea mai mare parte in vezica seminala, restul in prostata si o mica parte care reprezinta de fapt spermatozoizii, in testicule. Glandele Cowper, denumite si bulbouretrale in numar de 2, secreta un lichid preejeculator perfect steril in momentul producerii. In consecinta atunci cand acest lichid se scurge prin uretra spre iesire, traseul ei fiind inferior glandelor seminale, SE POATE CONTAMINA prin amestec cu resturi de sperma ramasa pe uretra de la o ejaculare anterioara, deci cu niste eventuali SPERMATOZOIZI mai mult sau mai putin viabili, insa acest lucru devine posibil doar in cazul in care barbatul nu a urinat intre timp. Fiind vorba de glande diferite, situate in locuri diferite, care produc substante cu roluri complet diferite, rezulta ca este imposibil sa fie adevarata aceasta gogorita inventata si sustinuta de anumiti "savanti" cum ca are in compozitie spermatozoizi VIABILI chiar din momentul producerii ei. De asemenea este consemnat statistic ca in cazul a 15-20% dintre barbati acest lichid NICI NU se produce, ( printre acestia ma numar si eu) iar la altii tot cam la fel de multi, cantitatea este extrem de mica incat practic trece neobservata. Deci poti lasa insarcinata o fata/femeie NUMAI prin intermediul spermei ajunse in vagin in PERIOADA FERTILA. Pastila dea 2-a zi nu se administreaza "dupa ureche" asa dupa cum il "taie capul" pe fiecare, se foloseste doar cand sarcina este aproape 100% sigura fiind confirmata de medicul ginecolog. Multa sanatate!
Va multumesc din suflet, pe viitor o sa fiu mult mai atent. Ea a spus ca nu este in perioada fertila, deci daca ea nu este in acea perioada sansele sa rămână însărcinată sunt nule având in vedere ca eu nici nu am ejaculat in prezervativ?
Multumesc pentru raspuns, sunt foarte îngrijorat si puteam sa evit asta cu putina atentie. sper sa nu fie riscul unei sarcini neașteptate. mai astept pareri!