| NecunoscutNecunoscut a întrebat:

Salut
Aseara am fost la un majorat si dupa un timp am dansat pe acolo si majoritatea lumii avea pereche si in stanga mea era o fata, si dj-ul mi-a facut semn sa o iau la dans. Am dansat cu ea, si dupa un timp am observat ca se uita dupa mine si am mai luat-o la dans odata, dar regretul meu este ca nu am povestit cu ea, pentru ca nu prea stiam ce sa ii zic, si afara se tot uita la mine cu coada ochiului, acum regret ca nu m-am dus sa vorbesc cu ea. in momente de genul despre ce as putea povesti cu o fata? Va rog ajutati-ma! Dau o funda mare cat casa!
Multumesc anticipat! happy

Răspuns Câştigător
| AnNéVidoff a răspuns:

Danseaza cu ea,dar nu fa doar asta!
Sunt si fete care sunt destepte si seara ies sa se sparga cu baieti doar ca sa scape de sters,poate sa nu insemne nimic,sa te gandesti mai bine! happy
E ca sexul,satisfacere reciproca,fara obligatii! happy
Ce sa vorbesti cu ea?
O iei frumusel la bar,ii iei un suc si apoi o intrebi cum o cheama,de unde este,unde invata (asta se intreaba la inceput ca sa nu dai de vreo proasta) si ce ii place! happy
II ceri numarul de telefon,mess,ce are ea si apoi din nou la dans sau o iei deoparte! happy
ATENTIE!
Daca se saruta cu tine sau vine la tine din prima,las-o usurel! happy
Si nu uita! Sa stecori usurel si intrebarea daca are prieten! laughing)
Nu de alta,dar ea se duce la prieten si ii spune ca tu ai atins-o si altele ca sa scape, iar ala vine la tine cu o gasca si ala esti! laughing)))))
Incearca sa o iei la un suc si vezi cum se comporta, daca vrea sa vorbeasca sau daca vrea sa mai danseze!
Daca vrea sa mai danseze, cere-i numarul si danseaza cu ea omule, vorbesti si tu dupa cu ea acasa! laughing)))))
Funda?

2 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Măcar cere-i numărul de telefon ca să nu regreți că e posibil să nu o mai vezi încă o dată. Dar cel mai bine ca mai întâi să faci cunoștință cu ea și să o întrebi diverse despre ea.

| mgtow a răspuns:

Orice iti vine in cap poti vorbi cu una dar trebuie mai intai sa o vezi daca vrea sa fie pe interes, ii urmaresti putin fb ce poze are (asa iti dai seama ce clasa de om e, daca e cu tigara in mana, multe poze gen selfyes sau curu si sanii in evidenta) clar ca e curva. Mai cresti si o sa iti mai dai drumul in conversatii cu femeile