anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aseară am încercat sa fac dragoste cu iubita mea virgina. Am apucat sa o bag puțin dar s-a speriat și ne-am oprit. Nu a simțit cine știe ce durere. Dimineața a observat ca are urme de sânge pe chiloți...foarte slab însă. Nu știe dacă e de la ce s-a întâmplat aseară...Sau din cauza ciclului menstrual de care a scăpat acum doua zile. În fine. Azi am analizat mai bine situația >:. Și încercând sa o satisfac "superficial" am constatat ca unul deget a intrat adânc. După ceva timp am băgat doua..adânc.laughing și a fost foarte bine. S-a simțit extraordinar. Numai ca nu știu sigur dacă mai e sau nu virgina. Și eu bănuiesc ca de aseară s-a întâmplat ceva...winking voi ce spuneți?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca penisul tau a intrat in vagin chiar si doar o singura data fara a se petrece vreo juisare se poate considera ca deflorarea s-a produs ceea ce inseamna ca nu mai este virgina. Distractie placuta in continuare dar facut cu mare atentie pentru a nu reveni cu intrebari de alta natura. Daca va hotarati sa faceti sex sa va protejati.

8 răspunsuri:
| VdK a răspuns:

Nu mai e!

| AlessinoDeeJay a răspuns:

Sincer,m-aș bucura sa fie asa. Nu vreau sa se mai sperie din nou.

| Felys a răspuns:

Himenul este situat chiar la suprafata, chiar daca ai bagat numai putin deja s-a produs deflorarea, de aceea au si aparut petele de sange

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, cu siguranta nu mai este virgina, este femeie. Nu uitati de prima consultatie ginecologica obligatorie in prima luna de la inceperea vietii sexuale

| AlessinoDeeJay a răspuns:

Va mulțumesc pentru răspunsurile acordate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acea sângerare a avut loc din cauza himenului ei.
Daca acesta se rupea in totalitate, probabil sângera mai mult.
Dar pentru faptul ca a intrat puțin, a fost normal sa curga puțin sânge, deci stai liniștit.

Pe viitor, sa va protejați happy

| Emilian65 a răspuns:

Ai bagat-o putin sa putin mai mult? Daca a fost putin mai mult, cu siguranta s-a produs dezvirginarea si din aceasta cauza au aparut acele picaturi de sange. Dece iubita ta nu mai este virgina!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU mai este virgină :(

COPIAZĂ răspunsul meu şi du-l prietenei tale :

NU cred că mai eşti virgină nici d.p.d.v. fizic!
Este suficientă o penetrare ce 1-2 cm pentru a RUPE himenul...

Din moment ce te-a penetrat, cel mai probabil, himenul s-a RUPT ( parţial sau total ), chiar dacă NU a curs sânge.

La cel puţin 20 % dintre fetele virgine ( alte surse indică cam 43 %, vezi linkul http://sanatate.bzi.ro/......-stii-3657 ) NU le curge sânge DELOC în momentul deflorării.

Poate fi vorba şi de un himen elastic, dar sunt cazuri RARE ( maxim 3-5 % )...

Sau, poate fi vorba de o deflorare parţială ( rupere parţială a himenului ) şi la următoarele 1-2 contacte sexuale este posibilă sângerarea.

Vezi alte detalii la linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/......ninei_7764

Toate cele bune.