Voi, femeile, vreti sa fiti egale cu barbatii doar la drepturi, nu si la indatoriri.
Uite, una din cauze pentru care barbatii se duc la alte femei, care stiu sa-l faca si pe barbat sa se simta bine, nu numai ele.
Nu, nu e pentru ca nu pot face primii pasi. Daca vrei poti.
Unele fete, femei au conceptia ca daca baiatul, barbatul vrea sex, atunci este obligat sa o faca fericita, fara ca ea sa faca ceva.
Sexul se face in doi, doamnelor si domnisoarelor, poate nu stiati. Iar sexul incepe cu preludiu, la care trebuie sa participe ambii parteneri. Si barbatii au nevoie de mangaieri si sa simta ca fata, femeia il iubeste sau cel putin il doreste. In sex dorinta nu se exprima prin vorbe, se exprima prin actiune.
Cred ca orice situatie de genul acesta se poate rezolva daca exista comunicare. poate actiunile tale au fost receptate in mod eronat, vorbeste cu ea, spune-i ce vrei. sunt sigura ca ii va placea
Dar un dus nu a-ti facu in prealabil?
De multe ori, mirosurile intime nu sunt tocmai atragatoare, cand este vorba de sex si ar fi fost mai normal sa o atrgi in baie, sa incepeti cu un dus impreuna.
Nu am ajuns sa facem un dus impreuna, chiar ma gandeam odata la chestia asta si a spus, nu facem pe rand ca iei ii e rusine.
Daca tu stai o ora si astepti ca ea sa iti citeasca gandurile nu o sa mai faci sex niciodata.
Cred ca ai gura sa vorbesti cu ea la un moment dat sa ii spui ce ti-ar placea.Mai sunt oameni ce nu pot sa faca primi pasi, sau sa sara pe partener din frica de respingere, iar la tine scuza-ma exista riscul din cate se vede sa faci asta.
Tu ai intrebat ce varsta au ei? Daca nu cumva aia e virgina? Daca nu cumva vorbeste la misto? Daca aia are macar experienta in ale sexului?
Crezi ca e atata de complicat sa iti casti gura si sa zici "mai femeie vreau cand facem sex sa fi mai tandra"? E obligat cineva sa iti citeasca gandurile in conditiile in care tu stai o ora si ca bosorcau si nu ii zici la femeie "vreau sa facem" daca vezi ca nu se prinde.
Este si va fi femeia egala in drepturi cu barbatul oricat te-ai oftica tu, iar daca o sa stau sa iti fac o analiza mai amanuntita crede-ma in anumite situati si anumite femei ies chiar pe plus fata de unii barbati.Sunt femei ce muncesc si castiga mai bine ca si tine barbat fiind.
Am vazut barbati de 1m80 si 90 de kg ce au venit la ansamblat piese (un lucru de copii mici) pe 1200 de lei si femei ce lucrau la depozit pe mai bine de 2000 de lei in conditiile in care mai are grija si de casa, si de barbat, si de copii.Si voi va luati ca nu a intuit aia prin paranormal ca trebuie sa iti faca nu stiu ce ca tu nu esti capabil sa casti gura...
Ce are sula cu prefectura?! A casca gura este valabil si pentru femei. Depinde pentru ce o casca: sa spuna prostii sau...
Ce are varsta cu exprimarea dorintei? Daca ea doreste sa faca sex trebuie sa arate, ca nu mai suntem pe timpul lui Ludovic al XIV-lea, cand femeile nu aveau acest drept.
Aici nu era vorba ca ea sa fie mai tandra. Era vorba ca ea sa isi exprime dorinta prin ceea ce face. Am spus-o si o repet, ca sa intelegi si tu: Actul sexual se face in doi, nu e doar apanajul barbatului. Sa nu te mire ca barbatul o paraseste pe o femeie, care sta ca lemnul in pat. E ca si cum ai merge la o prostituata: te descarci si ai plecat. Chiar nu intelegi acest lucru?
Unde dai si unde crapa! Am sustinut eu ca femeia nu este egala cu barbatul? Dar si invers. Sunt de acord ca sunt femei care sunt mai bune decat barbatii in anumite domenii. Eu am vrut sa scot in evidenta ca se mai manifesta in gandirea unor femei o conceptie gresita: ca a iti exprima sentimentele si dorintele in sex si chiar pe timpul actului sexual nu este demn de o femeie, deoarece poate fi considerata curva.
Eu nu ma refeream ca fata trebuia sa-i faca nu stiu ce baiatului. Eu ma refeream ca fata trebuia sa-i raspunda la mangaierile lui.
Sa stii ca si eu am vazut femei mai "barbate" decat un barbat.
Eu am vrut, dar nu m-ai inteles, sa spun ca intr-o relatie trebuie sa se imbine armonios actiunile celor doi, fiecare sa vina in intampinarea celuilalt, ca daca se asteapta doar dintr-o parte se ajunge la crearea unu sentiment de frustrare. Chiar daca persoana este barbat. (N-a ca iar' am zis-o.) Sau mai ales ca e barbat si se cunosc cazuri cand asemenea comportament al fetei sa-i omoare dorinta baiatului. Murind dorinta moare si barbatia. Iar intr-un cuplu poate duce la o impotenta directionata: in fata partenerei.
Ai spus ca noi femeile vrem sa fim egale cu voi da etc....in fine
Nu am spus ca o femeie nu trebuie sa faca nimic, sau ca trebuie sa stea ca lemnul, dar in cazul lui e cu totul si cu totul altceva.Una este sa ai o femeie ce nu vrea sa fie activa, sau sa ofere, si alta e sa stai sa astepti de la duhul sfant sa iti citeasca ea gandurile. Cred ca nu era asa mare tragedie daca ii spunea ca vrea sa se iubeasca cu ea, sau sa ii spuna cand are ocazia ce isi doreste.Plus de asta, din comentarii reiese ca fata respectiva e pudica si rusinoasa, cine sti ce varsta are, ce complexe sau cum o face si el sa se simta, sau chiar e la inceput.Ca sincer oricare ar avea complexe sau s-ar simti prost cand cel de langa nu stie sa se comporte sau sa inteleaga.
Cu cine nu intelege ce citeste nu ar trebui sa mai port discutii. Da, e rusinoasa, dar vrea sex. Doamne ce gandire din partea ta.
Ceea ce ti-am spus eu este din cele "invatate" din viata, meserie etc.
Aici nu-ti mai spun nimic, ca inca odata dai dovada ca esti femeie: vrei sa ai ultimul cuvant.
Eu raspundeam la ce scriai tu si tu continu spui ca nu inteleg.Tu nu pricepi, nu intelegi?
Ai aruncat in prima faza chestia cu "voi femeile ati vrea sa fiti egale da nu facem nimic..." am explicat ce am avut de explicat la faptul ca generalizezi.Acuma spui "esti femeie..." bla bla din nou vrei sa dai dovada de superioaritate si dupa ma acuzi pe mine ca pun accent pe asta.Nu are rost, lasa nu iti mai bate capu.
Da, poti sa faci sex dar sa fi pudic.Nu stiu cata experienta ai tu ti-am mai zis, si cate zeci de meseri in care ai cunoascut cum "functioneaza" femeia ai avut dar da,tin sa te anunt ca mai sunt oameni pudici ce nu pot face dus cu partenerul, sau face sex cu lumina aprinsa,sunt persoane ce nici macar nu se dezbraca de tot cand fac sex si multe altele, dar cu timpul, ajutor, complimente, incredere, comunicare se pot rezolva toate dar daca esti din topor si zici "treci ca eu vreau sa ma lingi prin.....ca sa simt afectiune ca de aia vrei si tu sex" atunci da, partenerul nu are cum sa se simta ok in preajma ta si sa iti ofere afectiune sau sa se destinda.
Codrut stie foarte bine ce spune. Tu nu intelegi si o tot ti pe asta cu "citirea gandurilor". Eu am 23 si fata are 20, suntem impreuna de 3 ani. Am stat de vb cu ea si i-am explicat, a fost un moment intr-o data respectiva, dp iar a uitat complet. Deci cred ca asa e ea si nu am ce-i face.
Si acum se schimba total lucrurile.Cand scrii ceva dai detalii sa inteleaga omul in primul rand, si in al doilea tot tu esti de vina .In loc sa te desparti de ea daca nu iti convine scrii aici cat e de proasta femeia ta la pat.Crezi ca rezolvi ceva? Sau merge vriunu de aici sa o invete.
Scuza-ma, dar tie trebuie sa ti-o spun direct: ori nu intelegi ori nu vrei sa intelegi (voiam sa zic ce zicea dr. Oprescu, dar nu-mi sta in fire sa jignesc.). Pai daca barbatul o mangaie, o saruta, ii umbla la pasarica, trebuie sa-i mai spuna: mai fato, vreau sa te ***? Pe tine chiar asa te intreaba partenerul, daca-l fi avand? Daca as avea o asemenea partenera as lasa-o imediat. Daca vrea sex, o femeie ii ofera raspuns prin gesturile pe care le face. Daca nu, nu sau ii spune ca nu vrea. Iti mai repet inca odata, asa cum se repetau bancurile in fata militienilor, ca sa le inteleaga: sexul din dragoste se face in doi, nu numai ca penetrare, ci si ca actiune sentimentala.
Of Doamne, mare-i gradina ta! A nu actiona fata, reprezinta un refuz indirect din partea ei.
Am avut ocazia sa am o scurta relatie cu o asemenea fata, dar i-am spus PA!
Si inca ceva. Chiar daca este timida, mangaierile si sarutul sunt ingrediente nelipsite intr-un cuplu. Nu trebuie sa-i spuna ca vrea sex, dar sa-l mangaie si sa-l sarute, o poate face. Barbatul intelege in acest caz ca este dorit si actioneaza in continuare.
Nu cred sa-i fi spus unei partenere ca vreau sa fac sex cu ea. Doar actiunea a fost in acest sens.
Da am un partener si nu avem probleme nici de comunicare si nici de afectiune.Eu nu sunt genul ce nu ofera atentie si afectiune ba din contra.
Si sa stii ca nu de fiecare data niste mangaieri sau un sarut inseamna ca vrei sex si mai ales intr-o relatie de lunga durata.Iar la o adica daca vezi ca nu intelege sau nu face diferenta intre faptul ca faci petting sau chiar vrei sa sa mergi mai departe ai gura.
Sti care e faza de fapt aici? Tu te ceri cu mine si ma jignesti vualat in conditiile in care dansul este cu iubita lui de cativa ani iar ea poate tot asa face de cand a luat-o sau...Ne luam pe un subiect cand de fapt adevarul e ca femeia aia nu il vrea sau are pe altul.
Fi serios in fond, orce barbat daca vrea ceva si femeia nu intelege ii spune,(in relatiile serioase)iar orce femeie ce e atrasa de barbatul ei il mangaie si ii ofera afectiune.Eu incercam sa gasesc o explicatie pana am aflat de cand sunt impreuna si acum mie clar tot.
Vad ca ori iti spun "vualat" ori direct tot nu intelegi. Asa ca... las-o moarta. Nu-mi mai scrie pe acest subiect, ca te blochez.
Chiat te rog blocheazama pentru ca doar asa nu o sa mai comentezi la comentariile mele...Ca banuiesc ca observi ca tu faci asta.
Voi, femeile, vreti sa fiti egale cu barbatii doar la drepturi, nu si la indatoriri.
Uite, una din cauze pentru care barbatii se duc la alte femei, care stiu sa-l faca si pe barbat sa se simta bine, nu numai ele.
Nu, nu e pentru ca nu pot face primii pasi. Daca vrei poti.
Unele fete, femei au conceptia ca daca baiatul, barbatul vrea sex, atunci este obligat sa o faca fericita, fara ca ea sa faca ceva.
Sexul se face in doi, doamnelor si domnisoarelor, poate nu stiati. Iar sexul incepe cu preludiu, la care trebuie sa participe ambii parteneri. Si barbatii au nevoie de mangaieri si sa simta ca fata, femeia il iubeste sau cel putin il doreste. In sex dorinta nu se exprima prin vorbe, se exprima prin actiune.
Difera de la caz la caz.
Unele persoane au nevoie de un preludiu mai intens, altele sunt gata instant de actiune.
Probabil nu va potriviti la acest capitol.
Vrei sa se dezbrace singurã? Sau ea pe tine?
citeste despre sexual escaladation pe internet. Cand se impotriveste te intorci din nou la ce facea-i, dupã cateva minute.
Când ti-a zis "Esti gata?" vroia sa o atingi din nou la fund sau la sâni, intr-un mod pervers, chiar sa o dezbraci atunci te lãsa.
Din ce ai povestit tu,nu ii e scarba, ca altfel nu te atingea deloc. dar exista o posibilitate sa nu va sincronizati in sensul de a face dragoste cu tine. Cateodata nici noi femeile nu vrem doar dragoste. Eu imi iubesc partenerul, avem si un bebe, facem dragoste dar cateodata recunosc ca il folosesc pentru sex.) In schimb am grija sa il ating pe zonele erogene, si i-am sispus sa imi ghideze mana unde vrea sa fie atins.asadar nu profit de el fara sa il recompensez.
Pai si de ce nu i.ai zis ca ai chef? Ea cum sa stie? dooh. Daca o atingi nu inseamna neaparat ca vrei sa calaresti. Poate a crezut ca doar te joci putin si atat. Pana la urma te.a intrebat ea daca o faceti pentru ca probabil ai excitat.o si tu ai refuzat.o copilareste, ea nestiind de ce.
Bro, aici e vina ta
Invata sa-ti exprimi nevoile fata de ea. Da-i bataie si impaca fata.
Sunt femei care prefera sa fie dominate, nu sa domine. La fel si eu, nu va potriviti din acest punct de vedere
Pai
Daca ea e virgina, clar n-o sa aiba cum sa-ti ofere mangaierile alea si perverse si dulci, asa cum te astepti tu..pentru ca nemaifacand asta, nu stie
Spune-i tu ce ti-ar placea, astfe va stii
Daca nu mai e virgina si nu-ti ofera acele mangaieri inseamna ca ori n-are chef, ori vrea s-o. excitu tu foarte tare
Idk
Dar sfatul meu e ca tu sa-i explici ce ti-ar placea si cum ai dori sa fie preludiul vostru
De asemenea si ea sa-ti spuna sau s-o intrebi daca ii place asa sau in alt fel.