Nu, nu te-as ierta daca as fii in locul ei, esti un prost cu diploma, stiai ca te iubeste si totusi ai fost cu fata aia :l. Cereti scuze, iai un buchet de trandafir dar nu-i propune sa va impacati iti dai seama ca a fost distrusa dupa ce-a aflat, mai ales ca erati cei mai buni prieteni s-a dus si prietenia si nici ea n-a mai fost cu tine....pe scurt i-ai frant inima, esti dobitoc, iai florile dar uit-o!
Nu stiam. Am aflat de la ea peste ceva timp
Ce bine ca nu te-am ascultat total ) A venit inapoi in RO. I-am luat un buchet de trandafiri, cum ai zis tu si m-am dus pe la ea intr-o noapte. Si dupa 2 zile am auzit de la niste prietene ale ei ca i-a placut mult. In timp am legat iar prietenia, am iesi pe afara. Am inceput sa ne vizitam. EA la mine, eu la ea. Ne-am sarutat. pana mea ) Dar tot e prea tarziu. Nu mai e ce era inainte
Iti dai seama, totusi ma bucur ca a mers partea cu florile , totusi daca ai vrea sa fie ca incainte discutati pe lung problema voastra si vedeti ce faceti
Eu sincer, daca as fi in locul ei, nu te-as ierta, dar tu poti incerca, probabil ca, daca te iubeste la maxim, ea te va ierta, papa.
Eu zic ca ar trebui sa-ti ceri scuze daca ea e fata pe care o iubesti si sa-i explici lucrurile asa cum s-au intamplat.Sa-i spui tot ce ne-ai spus noua aici.Si grabeste-te inainte sa o pierzi de tot.
Eu te sfatuiesc sa incerci,pana la urma n-ai nimic de pierdut. Daca as fi fost in locul ei nu te-as fi iertat, aparent, dar in sufletul meu as fi trecut cu vederea orice, pana la urma dragostea e importanta, nu toate prostiile.Cumpara-i un buchet de flori, spune-i ce simti pentru ea, cere-ti scuze si daca ea nu te-a uitat, o sa fie bine.Incearca sa mai vorbesti cu ea inainte sa vina in tara, pregateste-ti terenul dinainte . Vorba DiaAndrei :grabeste-te ca s-ar putea sa isi gasesca pe altcineva care sa o aprecieze mult mai mult decat ai apreciat-o tu. Bafta multa!