Stiu foarte bine ce simti,crezi ca daca vei fi deschis cu ea si ii vei spune ce simti iti e frica sa nu spuna ca ea nu te place iar atunci vei pierde si statutul de prieten,iar momentan stai la dos cum s-ar spune,te multumesti cu putin,ideea e daca cumva si ea te place, cu cat astepti mai mult cu atat se indeparteaza de tine, vor aparea alti baieti in jurul ei, iar unul dintre ei va decide sa urce in trenul pe care tu l-ai lasat sa treaca pe langa tine, nu te multumi doar cu prietenia ei daca o iubesti pentru ca un lucru e sigur in lumea asta.Nu poti fi prieten cu fata/baiatul ce il iubesti. Daca crezi ca poti inseamna ca te minti singur.
Clar,cred ca,,, cand vb cu ea ai fluturi in stomac si crapi de invidie de ce iti spune! Frate uite ce trebuie sa faci:
1.Incearca sa te interesezi de ea, formeaza un subiect pe care stii ca il adora
2.Incearca sa te apropii un pic de ea dar sa nu se obs, ok?
3.Cand esti pregatit, o inviti in oras,,,, Fara frica daca te refuza ramaneti prieteni nu-i probleme nu o sa intample nimic.OK!
Nu stiu daca are rost sa faci primul pas.Ea te considera un prieten nimic mai mult.Dar ai putea sa o intrebi, pentru ca nu e bine sa suferi in tacere.