| nuric28 a întrebat:

Salut asta o sa pare un pic ciudat...am prietena si totusi imi place de o fata nu pot sa imi iau ochii de la ea si vreau sa fim impreuna dar nu pot sa o parasesc pe prietena mea mai ales ca suntem foarte apropiati
Si acum povestea...in ziua in care mi-am dat seama ca imi place de Andreea (asa o cheama pe fata de care imi place)am stat pe langa ea am facut glume etc. apoi a 2-a zi am rugat o fata sa o intrebe ce crede despre mine dar andreea si-a dat seama ca vreau sa fiu cu ea si a zis ca nu vrea...
Sunt impreuna cu prietena mea de 4 luni deja si cred ca mi-e frica de schimbare
Oricum... vorbesc foarte des cu Andreea pe mess si eu mereu o intreb dc nu vrea sa fim impreuna si chestii din astea...(mi s-a parut ciudat ca motivul nu e ca am prietena)si ea mereu imi zice ca nu vrea sa fie cu nimeni ca au mai intrebat-o (e f draguta de aia).
Ea are o sora geamana si de cand stie ca imi place de ea ma trateaza mai indiferent...si ea si sora-sa si acum nu stiu daca a r trebui sa mi-o scot din minte sau sa mai fortez?

Dau FUNDAhappymersi anticipat

3 răspunsuri:
| Chrisstine a răspuns:

Asa am facut si eu.l-am lasat pe prietenu` meu de 6 luni impreuna pentru unu care am stat doar 3 saptamanii...Niciodata nu da vrabia din mana pe cioara dupa gardoh go on!

| DeeaMarry a răspuns:

Nu crezi ca prietena ta ar merita sa stie toate astea? Pune-te te rog in locul ei. Tu cum te-ai simti?straight face
Mda, asa ma gandeam si eu.
Nu e corect ceea ce faci. Nu e corect sa iti minti prietena. Iti dai seama cat va suferi cand va afla(pentru ca adevarul tot se afla, mai devreme sau mai tarziu)?
Eu zic sa ii arati si prietenei tale intrebarea asta. Fii corect! Asa cum noi, niste straini, am aflat, la fel merita si ea sa stie. Apoi discutati daca mai merita sa continuati relatia.
Ai zis ca nu o poti parasi pe prietena ta pentru ca sunteti apropiati. Oare daca Andreea te-ar accepta, nu ai parasi-o imediat pe prietena ta?!
Stiu, sa iti recunosti greseala e greu, insa e mai usor de iertat.

| E8841942 a răspuns:

Tias da un sfat " da-o in naiba " din cauza ca prietena aceasta a ta daca o perzi le va zice la toate acelelante ce faceai si cum faceai dar cum se comporta aceasta Andreea comportate si tu asa fate indiferent de ia cind tu ii tragi mai multa atentia ea se considera printesa si ea ii spune tot sorei ei si de aia te trateaza asa. Mai bine fii cu una si buna nu cu 10 si nebune :0 acesta este sfatul meu... SUCCES!