anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.Astăzi am fost la prietena mea și ...Am ajuns undeva cam departe. Sa întreb direct. Exista vreo șansă ca ea sa rămână însărcinată atâta timp cât noi nu făcut nimic..Doar ca eu am pus mana la mine pe vârf și după pe vagin. Repet nu am pus mana cu... înăuntru vaginului doar pe afară și nici nu am avut contact sexual. O sa fi o întrebare proasta dar sunt curios

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Exprima-te coerent sa pricepem si noi ce zici.

| corbulalbrosu a răspuns:

Chiar ca este o joaca riscanta ceea ce ati facut deoarece in cazul celor virgini din cauza excitatiei intense se prea poate sa existe posibilitatea de a fi "scapate" cantitati infime de sperma inainte de ejaculare care pot ajunge exact acolo la deschiderea uretrei si de acolo prin intermediul degetului in zona vaginala. Probabilitatea sa se intample un astfel de scenariu este extrem de mica dar nu poate fi excusa 100%. Te intreb daca tu stii ce i-a fost fatal pisicii? Pe viitor sa procedati intotdeauna rational deoarece o joaca prosteasca poate provoca mari neplaceri. O zi buna.

| neutrino a răspuns:

Tine minte ca un om, atunci cand doreste sa afle ceva, trebuie sa fie capabil sa stie macar cum sa intrebe. Nu da dovada de aceeasi "calitate" pe care tu insuti o atribui intrebarii tale, in ultima fraza. Sexul este sex si numai facad sex o fata poate sa ramana gravida, iar sexul nu se face cu mana.

| Drimmero a răspuns:

Doar daca-i intra vagonul in gara, daca n-a intrat, mai aveti pe mers pana dati de statie! Nu se intampla nimic, stai calm.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E de la tastatura..pai Cum sa explic practic eu nu am terminat doar ca atunci când puneam pana pe varf era mai umeda dar nu am pus direct pe vârf și după la ea acolo. Când m-am atins pe mine si după la ea nu aveam nimic adică m-a ștergeam fără sa vreau pe mine. Ei nu i-am pus degetul în vagon doar la clitoridian adică mna. Doar la suprafață sa zic așa nu jos.Și nu cred ca puteam sa am cine știe ce pe deget ca sa rămână. ținând cont ca ea după a făcut și dus și repet nu am pus mana jos înauntru doar sus cât sa se excite

| corbulalbrosu a răspuns (pentru anonim_4396):

La intrebarea ta trimisa pe mesajerie am scris un raspuns foarte detaliat si bine argumentat dar in momentul in care am incercat sa-l trimit a aparut ca utilizatorul nu acepta mesaje private. Am irosit 15 minute inutil.Consider ca era normal sa-ti fi deblocat mesageria. Sa ai o zi buna in continuare.

| Emma2Laura1 a răspuns:

Daca nu era la menstruatie, nu ai de ce sa iti faci criji

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Emma2Laura1):

Dupa nickname banuiesc ca esti de sex femenin si se pare ca deocamdata esti inca mica adica o fetita. In orice caz trebuie sa iti aduc la cunostinta pentru a intelege ca ai dat un raspuns eronat/gresit deoarece esti gresit imformata cu privire la momentul in care poate ramane gravida o femeie. In perioada de menstruatie probabilitatea de a se forma o sarcina este extrem de mica, teoretic sub 3-5%. In aceasta perioada a ciclului menstrual o sarcina poate apare cu totul accidental si se poate considera ca fiind de fapt o "adevarata" minune. Sarcina se formeze cel mai adesea aproximativ dupa trecerea a 9-10 zile de la terminarea menstruatiei si anume in perioada ovulatiei.Incearca sa te informezi corect deoarece sigur iti va fi de folos si tie.