| Cfd_David_1990 a întrebat:

Astazi am fost la ziua unui prieten si am vazut o fata draguta.Culmea e ca atunci cand eu am ajuns acolo a ajuns si ea si am vorbit un pic inainte sa intram. Dupa aceea am mai socializat ceva pana am plecat amandoi de la petrecere. I-am dat add pe Facebook si am mai vorbit un pic si acolo culmea e ca fata aia sta pe aceasi strada cu prietenul meu laughing. Aici am vrut sa ajung ce trebuie sa fac in continuare fin cate stiu eu nu are iubit si e 2 ani mai mare ca mine dar la inaltime suntem cam la fel. Deci ce trebuie sa fac in continuare? O scot in oras? O intreb pe facebook daca vrea sa iasa cu mine sau nu? Sa ii spun ca o plac? Nu stiu va rog ajutati-ma.

4 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Sa vorbesti cu ea pe Facebook, sa o inviti in oras si in final sa-i spui ca o placi.

| BogdăneI a răspuns:

Varsta si inaltimea sunt doar niste numere.
Nu fi timid, invit-o la un suc undeva sau doar sa va plimbati pe afara.Sa nu incerci sa o saruti la prima intalnire. Cumpara un trandafir ca sa o impresionezi si fi tu insuti!
Revino cu detalii!

| LoveSleep a răspuns (pentru BogdăneI):

Dacă impresionai fetele cu trandafiri, acum nu erai virgin, Bogdănel.

| BogdăneI a răspuns (pentru LoveSleep):

Foarte amuzant, de unde ai tras tu concluzia asta? happy. Daca ai fi inteligent te-ai abtine de la glumele de genul mai ales cand nu sti nimic despre persoana pe seama cariua le faci. Ma abtin de la alte comentari.