| jexSOA a întrebat:

Astazi m-am certat cu prietena mea (in ultima vreme ne cretam mai tot timpul si din orice) azi am rugat-o sa intrebe pe un doctor veterinar ceva si nu a vrut, asa, ea pana duminica a mers la sala, mergand pe la 6 eu plecam la 6 fara 10 acasa ca asa aveam autobuz, si azi nu mergea ca i s-a terminat abonamentul si am zis ca ma duc si eu tot la 6 sa fac si eu sala acasa (am aparat) iar ia a inceput sa zbiere, eu i-am explicat, cand tu mergeai la sala eu mergeam acasa acum ca nu mai mergi asta e eu tot trebuie sa merg, si tot figuri si odata imi zice marshi... eu i-am zis nu stiu ce si ea o zis ca nu vine cu mine la veterinar si i-am zis ca bine ce te-am chemat eu, si s-a enervat si a plecat, eu am zis asta pentru ca m-am enervat si eu de ce mi-a zis, acum o zi iar, si tot pe dos cum vreau eu face, si am plecat dupa direct acasa pentru ca veam cursa la 3si 10, de atunci ma tot suna si eu nu i-am raspuns, nu stiu aveam de gand sa ma despart de ea pentru ca simt asa o distanta inre noi, iar ea e tot cu zbieratu...ce ziceti se merita sa ma despart de ea, mi-a facut mai multe dar cu vorbe urate tot timpu cand se enerva, odata a vrut sa ma scoata afara din casa iar cu nervi, atunci am vrut sa plec dar nu mi-a dat ceva si pana la urma a venit maicasa acasa si neam inpacat.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca nu va si bateti n-ati facut nicio branza laughing Cum zice si proverbul "cearta fara bataie este ca si o nunta fara lautar". Revenind la intrebarea ta iti raspund in modul cel mai serios, ceea ce se intampla intre voi nu se poate numi o relatie de dragoste sau iubire. Mai devreme sau mai tarziu relatia dintre voi va degenera, tensiunea dintre voi va creste incontinuu si se va termina printr-o despartire.Este singura hotarare logica ce o puteti lua acum cand inca sunteti prieteni.Parerea mea.

Răspuns utilizator avertizat
| Barnutiu_Cristi_1996 a răspuns:

Arata-i cine are ouale in relatielaughingpune picioru in prag si impune respecthappy