| soarece1234567 a întrebat:

Salut! Astept un raspund cat de cat serios, pentru ca sunt intr-o situatie mai delicatalaughing. Am un fetish pentru picioare, incaltaminte, sosete …. totul cand vine vorba de baieti. Am ignorat chestia asta pana cand a devenit obsesie pentru ca a devenit ceva sexual si ma tot obsedeaza. Am inceput sa cred ca unii baieti care poatta anumite sosete/adidasi sunt mai buni, mai cool etc. Cand vorbesc prima ora cu o persoana ma uit la ce poarta in picioare si o consider mai cool, mai buna decat mine. E ca si cum ai vedea pe cineva ca face sex in public si esti frustrat ca ai vrea si tu( stiu ca poate vi se pare aberanta asocierea, dar am vrut sa intelegeti mai bine). Mai e cineva cu problema asta? ….sau daca cineva are idee ce poate insemna asta? Intreb aici pentru ca nu pot vorbi cu altcineva despre asta in conditiile in care toata lumea considera adidasii si sosetele un lucru perfect normal etcc… Va multumesc!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
2 răspunsuri:
| Kiran a răspuns:

Nu este momentan o problema, cel putin ai in jur de 15-25 de ani si creierul tau se adapteaza nevoilor sexuale, tind sa cred ca o perioada a observat mult sexul normal si a declarat asta ca pe ceva plictisitor, astfel a schimbat placerile in. picioare, pe langa asta, posibil si sa te fi indragostit de o persoana ce purta acel tip de imbracaminte si ai facut din asta un motiv de. veneratie sa o numim asa.

Ar trebui sa fie temporar pana cand te vei plictisi si nu vei mai acorda atentie la acest lucru.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu ai nici un fetish, ai o obsesie natanga pentru logouri de firma.

Crede-ma, incaltamintea de foarte buna calitate si foarte scumpa nu are logouri!
Cunoscatorii pot recunoaste o pereche de Louboutin la fel cum pot recunoaste o pereche sculpturala de Mihai Albu.