| Netea a întrebat:

ati putea sa imi spuneti ce ar putea sa insemne visul urmator:Visam ca eram gravida.....in sinea eram oarecum mahnita...ca acum nu am nici un prieten si am 19 ani

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu inseamna nimic visul[am visat si eu de multe ori ba ca eram gravida ba ca nasteam si in realitate chiar nu au insemnat nimic]

| Cosmiinna a răspuns:

Visele reprezinta subconstientul nostru happy ori o dorinta ori un lucru involuntar. daca te gandesti mult la ceva inainte sa adormi 90% vei visa acel lucru big grin nu iti face griji, visele tine stric de creier nu de destin

| Azµre a răspuns:

Nu înseamnă nimic.

| ÐỄỄẴ97 a răspuns:

Nu inseamna nimik.Eu de cand a inceput 2012 am tot felul de vise trasnite.

| ciribist a răspuns:

Eu zic ca visele inseamna ceva, acea persoana di noi care se gandeste la niste chestii dar nu le zice cu voce tare, poate ca ai auzit pe cineva si ti-a venit ideea si deai ai visat sau poate ca ai citit, vazut ceva de genul asta eu cred si asa au zis si oameni de stiinta ca visul e ca o a 2-a viata un loc unde faci lucruri care in realitate nu le faci dar te gabdesti la ele

| malina1111 a răspuns:

Vis e vis uneori visezi ce nu vrei ca tu sa se intample si uneori visezi lucruri care vrei cu adevarat sa se intample! Visele apar din adins! Sincera sa fiu nu prea stiu sa iti explic!

| ILoveYouAlexC a răspuns:

1. Gravida
(ca tu esti gravida) depinde de felul cum privesti posibilitatea de a avea un copil: teama, panica, libertate limitata, pierderea independentei sau, dimpotriva, asteptare, asumarea de bunavoie a responsabilitatilor, spirit ocrotitor, dorinta de a fi util.
2. Gravida
Obsesii sexuale, dorinte de casatorie - vorbind cu o - te vei mantui de o nevoie.

| AnonimKid1995 a răspuns:

Nu am idee ce ar putea insemna dar in schimb iti recomand doar atat : roaga-te ca acest vis sa nu devina realitate.