| Wordofthat999999 a întrebat:

Salut! Ati suferit vreodata in dragoste foarte tare incat sa plangeti aproape mereu o perioada de timp? Daca da apuneti-va povestea! Funda!

17 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

A fost o așa zisă iubire neîmpărtășită. Nu am fost unul pentru altul.

| RAY a răspuns:

Am suferit ca prostul după una când eram adolescent, pe la 16, 17 ani, eram timid fata sa măritat, apoi după una din Tulcea am iubit-o mult și am și suferit mult apoi tot asa, fetele nu iubesc bărbați care nu sunt atrăgători fizic doar le tine în onlyfanns, ultima se numea Elena și una bipolara

| YapYapYap a răspuns (pentru RAY):

Nici o bipolara, vezi acolo de curul tau, nu mai mânac rahat de aiurea

| RAY a răspuns (pentru YapYapYap):

Nu generaliza aiurea fata, mie nu mi ai dat bani

| YapYapYap a răspuns (pentru RAY):

Nu e o generalizare, e un fapt esti un ipocrit
Fi serios, ce dracu

| RAY a răspuns (pentru YapYapYap):

Cu toți suntem, asa e natura umana

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Aproape mereu, nu, dar destul, până m-am trezit. Poveste prea lungă.

| Drimmero a răspuns:

Doamne fereste, NU! mi se pare penibil sa fac asta. N-am plans dupa nimeni din dragoste, s-o fac de acum incolo la anii astia as rade instant de penibilul situatiei

| ColaDeCashmir a răspuns (pentru Drimmero):

Inseamna ca nu te-ai indragostit cu adevarat

| Drimmero a răspuns (pentru ColaDeCashmir):

De indragostit m-am indragostit, dar chiar si atunci mi s-ar fi parut penibil sa plang dupa cineva, nu stiu...nu e de mine asa ceva, odata cu inaintarea in varsta devii mai puternic psihic, emotional, etc si nu te mai misca atat de mult chestiile de genul.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Hmm, parca da.

| SilentRain a răspuns:

Da si inca cum, multi ani, parca si azi regret ca n-am avut un pic de tupeu atunci eh, măcar el e fericit la casa lui însurat si cu copil ahhh la naiba puteam fi eu!

| Sofer a răspuns:

Am suferit dar nu am plâns. În plus am fost trist mulți ani și nu mai aveam încredere ca să o mai meargă vreo relație.

| Emma30555 a răspuns:

Da dar mi-a trecut în timp, apoi am ajuns sa iubesc mai tare pe altcineva și sa mi dau seama ca nu a fost iubire adevărată cel după care am suferit, uneori în viata toate lucrurile au legătură cumva și cu slăbiciunile noastre de atunci, suferim fără rost apoi viata ne arata ca lucrurile pot fi diferite.

| Marius22222222222 a răspuns:

Da.si inca traiesc cosmaru asta

| CiprianZisSpartanu a răspuns:

Nu mai plange pentru o asemenea atrocitate ca dragostea si focuseaza-te si tu pe bani ca orice om normal. Iti urez succes in viata, tinere luptator.

| anonima38479339 a răspuns:

Da,am suferit! Am fost cu un băiat care a vorbit cu o fată despre care eu bănuiam ceva, l-am confruntat cu asta dar nu a recunoscut și mi-a zis că sunt nebună, până mi-au arătat alți poze cu ei de prin oraș! M-am simțit ca ultima proastă, ne-am despărțit ei doi sunt fericiți împreună încă și acum iar eu am plâns după el nopți și zile! A fost foarte greu, îl vedeam peste tot și fiecare lucru pe care îl vedem îl asociam cu el! Dar după o perioadă de timp am realizat că nu mă merita și mi-am văzut de drum fără a privi o secundă înapoi!

Întrebări similare