Stiu ca oricate sfaturi ai primi, tie tot la ea ti-e gandul. Ai singur puterea sa treci peste si totul sta in forta ta psihica.Trebuie sa-ti doresti cu adevarat sa o uiti si sa mergi mai departe. Primul pas, scoate-o total din viata ta( de pe mess, facebook si pe unde mai e ea), chiar daca nu vrei asta, impune-ti! Indreapta-ti atentia spre alte fete, incearca sa nu le compari cu fosta ta prietena, gaseste-le calitatile si fii deschis cu ele. Incearca sa vezi viata fara ea, sa te gandesti la viitor si la o fata adevarata care sa te iubeasca cu adevarat. Nu mai refuza iesirile cu prietenii, du-te si distreaza-te, socializeaza si vei vedea ca la un moment dat ea nu va mai exista in sufletul tau. Daca la scoala o vezi, sa o ignori, nu are rost sa mai ai mustrari de constiinta sau sa te uiti la ea. Pt ce? Viata merge mai departe si ai incredere ca acolo undeva exista o fata, sufletul tau pereche! Mult noroc!
Ti-as sugera in momentele astea sa asculti muzica, suna banal.dar incearca totusi. Aapoi ambitioneaza-te si fa un efort sa incerci sa filtrezi cu alte fete.stiu ca e greu, dar fa un efort. Macar asta o sa te distraga putin, nu mult.este important sa nu te deprimi, sa iesi din casa.sa faci ceva pe placul tau.
Eu zic ca motivul despartirii a fost 'plictiseala in relatie'
NewBeauty are dreptate. E greu cu iubirile dintre adolescenti. O sa iti treaca si peste ani cand o sa ai alta prietena o sa razi de povestea asta. Totul e iubire trecatoare, iubire falsa. Nimeni, sau cel putin foarte rar exista adolescenti care sa iubeasca cu adevarat si sa se gandeasca serios la un viitor. Acum e mult prea devreme. Nu te mai gandi, iesi cu prietenii afara si traieste-ti viata. Crede-ma ca eu am exact aceeasi problema cu prietenul meu; insa noi nu ne-am despartit, ma ignora complet si nu stiu de ce. Eu am luat-o tot drept o despartire. Mi-am jurat ca daca ne despartim nu stiu ce ma fac, ma sinucid. Si pana la urma incerc si reusesc sa imi traiesc viata si fara prezenta lui. Daca s-a despartit de tine inseamna ca nu te merita, mai ales dintr-un motiv asa stupid. Sper ca te-am ajutat! Mult Succes! :*
Stiu cum e... daca ea e singura, poate o recuceresti. Daca nu. e cam greu, o s-o uiti cu timpul. Iubirile adolescentine sunt intense, dar nu extrem de lungi deci odata si odata tot o sa-ti treaca.
linarkfts întreabă: