| recoba20 a întrebat:

Salut, aveți ceva ponturi, sugestii sau secrete înaintea actului sexual sau în timpul actului sexual? Sa nu terminați prea repede sau sa orice credeți ca va ajuta pentru o placere maxima.

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Exista prezervative cu ceva anestezi inauntru... ajuta putin. Sau doua numere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mă gândesc la rate și pot rezista până la 90 de minute.

| TimberWolf a răspuns:

Tin minte ehe...acu mai multi ani cand am fost la un chef, gratar, gagicute, cumparasem niste prezervative de la durex se numeau arsour parca, nu stiu daca mai sunt, era cutia neagra, nici nu stiam ca exista asa ceva, am cerut prezervative la magazin si asta mi-a dat.
La chef iti dai seama dupa gratar si bautura s-a lasat cu bulaneala, asa era pe vremuri, nu era ca acum sa ai portavion si manastire sa se frece cu tine. In fine, eu nu stiam ca astea erau facute special sa simti placere mai intens si mi-am dat drumu cred ca intr-un minut laughing.
Asa ca, vezi ce iei sa nu te sabotezi singur laughing

| Cavaler001 a răspuns:

Mai subtire cu masturbarea (poti sa o elimini chiar de tot) si asa vei scapa de ejaculari precoce.

| doctorandus a răspuns:

In anii '70 ideea ca masturbarea produce ejaculare precoce era o ipoteza cu probleme, in secolul XXI este pseudologia fantastica. Sursa: Strassberg, Donald S.; Mackaronis, Julia E.; Perelman, Michael A. (2015). "Sexual dysfunctions". In Blaney, Paul H.; Krueger, Robert F.; Millon, Theodore. Oxford textbook of psychopathology (Third ed.). NY: Oxford University Press. pp. 441–442. ISBN 9780199811779. OCLC 879552995.

Ca afirmi ca valabile flogisticul, eterul luminifer sau ca masturbarea produce ejaculare precoce, cam tot dracul ala e.

| Gabi20012001 a răspuns (pentru Cavaler001):

Nu prea am înțeles

| Cavaler001 a răspuns (pentru Gabi20012001):

Nu te mai masturba.
Ai femeie cu care sa faci sex.

| NoNameUniverse a răspuns:

O pățim mai mulți treaba asta, este o chestie de mental, încearcă sa te simți cumva superior ei, fără să.i arați... îți poate da o siguranță în tine. ține mult si de firea fiecăruia.dar cu determinare si exercițiu, mai ales mental, poți sa aduci mai mul timp plăcerii!
Baftă