| CaliforniaLove a întrebat:

Salut.
Azi a venit prietena mea pe la mine, ne-am sarutat ce ne-am sarutat, ne incingem, ne dezbracam, preludiu, etc...si ea mi-a spus ca e virgina, am luat-o usor, am facut-o fara prezervativ, mentionez ca nu mi-am dat drumu pentru ca m-am oprit cand am vazut ca incepe sa planga. Dupa, am observat lichidul acela care este inaintea ejacularii, acela contine sperma?
Si inca o intrebare:Ea daca a spus ca e virgina, nu i-a curs pic de sange, dar a durut-o, a fost sau nu virgina?

Multumesc!happy

9 răspunsuri:
| dynasmile21 a răspuns:

Buna, desi multa lume crede ca este o regula de aur ca fata sa sangereze insa nu este asa. Multe fete nu sangereaza in timpul primului contacat sexual, poate partenera ta are un himen mai elastict etc. Insa cum am mai spus nu este o regula.
Da, lichidul preejaculator contine sperma.
Data viitoare folositi metode de contraceptie si nu ma reper la pilula de dupa, caci nu este sanatos si nici recomandat sa o folositi regulat!
Succes big grin!

| antonia09 a răspuns:

Dragul meu,
Dezvirginarea unei fete poati fi fara sangerare atunci cand himenul ei este mai elastic. Faptul ca a avut dureri denota ca e pentru prima data cand a avut un contact sexual.
In privinta primei intrebari ceea ce iti pot spune este ca acela reprezinta oarecum punctul de excitare maxima inainte de ejaculare, daca este fertil sau nu ramane de vazut.

Răspuns utilizator avertizat
| JeSa a răspuns:

Buna!
Sunt si cazuri cand dezvirginarea nu este insotita de sangerare,... posibil ca nu ai dezvirginat-o big grin, mai incearca tongue
Sa va protejati!
Bye, Jessy

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Da, lichidul preejaculator conţine spermatozoizi şi e posibil să rămână însărcinată. (De ce nu ai folosit prezervativ?)
Şi da, a fost virgină. Nu este obligatoriu să îi curgă sânge sau e posibil să nu îi curgă chiar în timpul actului sexual ci la puţin timp după. Sper că ai stat lângă ea după!

| CaliforniaLove explică:

@ciufulici Pai ea are 15 ani eu tot 15happy, dupa 1luna...
@kittyalexandra dupa cat timp se observa "ceva", o schimbare, semne de sarcina:-s:-s

| Atotstiutorul a răspuns:

CE vorbesti mai nene. daca nu a curs sange nu era virgina. astia de au gasit scuza asta cu himenul elastic e la vreo 3-4% din fete si alea care au facut gimnastica.etc iti spun sigur! nu era virgina e vb doar de interpretare poate s-a masturbat si a rupt himenul! ca a durut-o? n-ai tu idee cat a stat ea in oglinda sa mimeze chestia asta, poate a durut-o dar clar nu era virgina! oricum mai sunt si alea care stii din surse sigure ca s-au culcat cu alti baieti, vezi poze filmari etc, si vin la tine si zic vai e prima oara cand fac asta, si ele sunt pe ciclu vezi doamne a curs si sange. iti spun CLAR 100% fata NU era virgina! nu te simti vinovat!

| thegreatgatsby a răspuns:

Bai eu cand va zic sa folositi prezervativul... ce dracu! Nu va uitati si voi la TV? Cate reclame sunt. Durex durex sh iar durex ce dreak? deci folositi-l mama ca de-aia e conceput! sh mi-a plkt faza cu : a inceput sa planga, aolooooo laughingrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor sh u ce ai facut? aveai sarma ghimpata? saraca fata, auzi? da cati ani are mama? 13? ca mine? buuuuun asa te vreau, data viitoare pune sh un cutit pe **** ca daca incepe sa planga il bagi mai adanc sh face poc te pup eu
bossss
-cristina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost virgina numai ca a avut aparatu mai elastic