Probabil nu a ramas insarcinata, dar una din regulile minime spune ca daca atingi exteriorul prezervativului de penis, il schimbi fara discutie.
Cel mai sigur este sa-si cumpere ea niste anticonceptionale maine de la farmacie pentru 48 de ore.
O nelamurire : de cate ori ai folosit acelasi prezervativ? O fi criza, dar nici chiar asa!
Exista o mica sansa, exista...trebuia sa o pui imediat sa ia o pastila contraceptiva ...sau daca au trecut maxim 2 zile nu exista o pastila nu stiu cum se numeste. care te scapa de orice grija (ca femeie). Atentie la instructiunile de folosire si a prezervativului pentru tine si a contraceptivului pentru fata! E bine atunci cand scoti prezervativul sa-l tii strans pe penis pana nu ai scos complet din vagin si apoi sa ti-l scoti de tot de pe carnacior
E posibil sa fi ramas si insarcinata. De unde sa stim noi? Doar ca atunci cand nu-l pui bine(nu credeam ca se poate intampla asta) il schimbi, nu-l mai pui pe acelasi
Invers sau nu, prezervativul e tot prezervativ. Singura chestie pe care a ratat-o prietena este lubrifiantul care era pe partea exterioara a prezervativului. Totusi, pentru siguranta, sa-si faca un test de sarcina dupa vreo saptamana. Sau sa ia pastila "de a doua zi".
@TDT - Nu, nu am folosit prezervativul invers. L-am pus pe penis si, cand am vrut sa il rulez, am observat ca e pus invers asa ca l-am intors. Lucrul de care se teme prietena mea e ca ar fi putut ramane spermatozoizi pe partea exterioara a prezervativului (care initial atinsese penisul).
Tu ce intelegi prin unica folosinta?, nu e ca, camera de masina il intorci pe dos si mai tragi o data.
beausingurlamasamea întreabă: