anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,azi am facut sex cu prietena mea protejat,mi-am dat drumul in prezervativ,am plecat la baie m-am sters bine si apoi am urinat,m-am intors si am introdus penisul inapoi in vagin fara prezervativ, l-am bagat si scos vreo 1 min in continuu,si dupa am decis sa pun alt prezervativ, l-am pus si apoi cand am baga penisul(doar capul)nu aveam erectie tare si l-am scos si a iesit ceva alb pe capul prezervativului si semana ca sperma si apropo prezervativele nu erau sparte si eu atunci nu mi-am dat drumul. Si-a dat ea drumul si are lichid alb sau ce s-a intamplat?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In cazul in care femeia devine foarte multumita de sexul intretinut, de obicei din cauza starii de excitare intensa apare si o starea/senzatie de placere si satisfactie maxima, ceea ce declanseaza activitatea unor anumite glande specializate, care sunt situate in mucoasa vaginala care acopera perete intern al vaginului, proces prin care are loc producerea lichidului lubrifiant care are rostul si rolul de a facilita penetrarea usoara a vaginului pe toata durata sexului. Lichidul lubrifiant astfel produs are culoarea albicioasa si un aspect si consistenta asemanatoare cu cea a spermei ejaculate de barbati. Sanatate!

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca tot te-ai dus la toaleta, de ce nu te-ai spalat pe penis?
Sperma ramane si in faldurile penisului si sansele ca ea sa poate ramane insarcinta, indiferent c ai urinat s curatat teava, sunt totusi.
Jucatul fara prezervativ, mai ales cand ai ejaculat deja, este extremd e riscant, mai ales daca fata este in perioada fertila.

| Corbul123 a răspuns:

Nu ai lasat in ea, poate sa excitat prea tare