anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi am fost la sala si cand am plecat, normal ca m-am dus in vestiar sa ma schimb.
Mai erau 4 baieti, lucru care nu mi-a provocat nicio reactie, i-am salutat si pentru ca nu prea erau locuri libere, dar unul dintre ei terminase si mi-a zis sa ma duc acolo, langa el, dar deja ma inghesuisem undeva si m-am facut ca nu am auzit, eu fiind cu spatele la el. Am inceput sa ma dezbrac si atunci cand mi-am dat chilotii jos, sa ii schimb, probabil m-am cracanat intr-un fel mai ciudat, atunci cand m-am aplecat sa ii dau jos pe cei folositi si cred ca mi s-a vazut gaura fundului. Am vazut intr-un material reflectorizant, ca baiatul ala care ma rugase sa vin acolo se holba la curu meu atunci cand imi dadeam jos chilotii, probabil chiar mi-a vazut si gaurica. Nu am zis nimic, dar m-am simtit inconfortabil. Nu stiu ce sa cred, dar m-am simtit foarte aiurea dupa, eu fiind obisnuit ca fiecare sa isi vada de treaba lui in vestiar.
Voi ce parere aveti?
*nu stiu daca este categoria potrivita*

13 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Si ce daca? In vestiare astfel de ''intamplari'' se produc frecvent.

| AlinMihai06 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Pai tocmai ca nu mi s-a parut o intamplare, ca asa si mie imi mai scapa privirea, doar ca a parut ceva intentionat.

| Frank51 a răspuns:

E pamflet, nu?

| AlinMihai06 a răspuns (pentru Frank51):

Doar am spus cum a fost.

| mi25 a răspuns:

Tot ce e mai deosebit atrage privirea. Un fund gol, cu corpul aplecat este ceva deosebit si pe multi ii face curiosi, dar nu... homosexuali.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate vrea sa ti-o traga in fundulet.

| AlinMihai06 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu cred

| AlinMihai06 a răspuns (pentru anonim_4396):

Adica... nu stiu

| Subsemnatul123 a răspuns:

Unde dracu' se schimba lumea in pielea goala la sala laughing
Daca se duce si face un dus si iese doar cu prosopul pe el parca mai inteleg.

| AlinMihai06 a răspuns (pentru Subsemnatul123):

Pai mi-am schimbat lenjeria, ca transpir.

| Frank51 a răspuns (pentru Subsemnatul123):

Toti umbla goi prin vestiar... Sunt 100% sigur ca la fiecare sala e asa, am vazut si eu specimene de genu, e imposibil sa nu iti scape sa te uiti ca doar nu te poti uita pe pereti.

| Subsemnatul123 a răspuns (pentru Frank51):

O singura data am vazut pe cineva sa se schimbe in pielea goala si asta a fost pentru ca venise de la dus. In rest, toti de schimbau pana la boxeri sau altii veneau direct cu echipamentul pe ei si nu se schimbau deloc.

| Misteryy a răspuns:

Frate, vrei sa ne intrebi cum sa ti gasesti un iubit, pentru ca daca da...iti dau eu un site sa ti cauti, aici nu e ok.