Pervers...dupa poza de la avatar, ce vreti? cine s-ar culca cu el? o prostituata cu sifilis poate.dar pe bani.pervers.
Normal nu ii place o doare. bagatil si tu vezi te doare? un caine se alinta nu se baga degete in... Bine scarbosule cam atat pot sa iti spun
Daca incerci asa ceva inseamna a esti un retardat. Ia baga-ti tu degetele in fund, oare iti place?
Ahahaha)) deci e penala intrebarea, ce ai cu catelul, e asa de rau de nu-l lasi in pace, ce pui mei vrei sa-l omori? stai cuminte si i-a mana de pe el matahala!
Bah perversule cum sa ii placa asemenea scarbosenie? Esti un retardat.Pe deasupra cred ca esti obsedat si nu ai pe cineva care sa iti faca poftele.Mai bine da cainele unei persoane normale ca tu cred ca ii faci viata un cosmar.Pa cocalarule
Pai dupa ce i l-ai bagat cainelui in... trebuia sa til bagi tie in gura poate nu mai scheuna. Lasa animalele in pace zoofil nebun ce esti.Altceva nu ai de facut decat sa chinui bietele animale?
Ba da mai, adora Scheunatul fuse` ca un orgasm Eu cred ca ii place si nu stie cum sa iti zica Mai baga-il odata Poate se caca pe perversitatile tale Si o sa te simti ca un distrus, si te impusti. Scapa lumea de inca un mare c*cat
Nustu ' domne...incearc-o si pe mama ta, ca nu vad diferenta dintre ea si cainele ^^