| Anna_2094 a întrebat:

Azi la scl m'au intrebat 2 baietii daca vreau sa fiu cu ei, le'am zis ca nu, iubitul meu daca afla ii omoara pe amandoi, dar nu poate pentru ca nu are cum. E din Bacau LOL. Si in plus pe iubitul meu l'am prins odata ca se dadea la o fta, chiar el s-a dat de gol singur straight face Il iuuubeesc enorm nu stiu ce m'as face fara el.Ne intelegem amandoi foarte bine, nu ne certam nimic.Sa trecem peste asta.Multi mi'au zis ca ar trebui sa ma bag pe unul dintre colegii mei pentru ca iubitul meu sta ff departe si nu rezista o relatie de la indepartare. unu dintre colegii mei imi tot spune ca ar vrea sa ma *** sa nu zic cum, si eu vorbeam la tel cu iubitul, si a auzit, s-a suparat rau pe mine si mi-a inchis. Dar nu a fost greseala lui ca nu stia cu cine vb. Voi ce credeti? Sa ma desp de iubitul meucrying? mersi; C

7 răspunsuri:
| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Eu zic ca nu
cat va dura relatia aceasta va dura
exista un sfarsit dar daca l-ai prins vorbeste cu el si gata sadsadsadsad

| RMC a răspuns:

Lame

| Pacala a răspuns:

Tare proasta esti. LOL. Il iubeeesti enorm, de nu mai poti, daca ai ajuns sa intrebi daca sa te desparti de el, numai pentru ca altii zic ca vor sa o faca cu tine. Halal minte ai. LOL.

| seby19 a răspuns:

Tu de unde esti? Cati ani ai?
Da mai multe detalii.

| Delyaa a răspuns:

Ah...cam asa am patit si eu. iubitu meu era la liceu in bm, la 60 km distanta de mine.si pe timpul verii ne-am inteles ff bine.totul ere perfek. dar la o saptamana de cand o inceput sc.bye bye beutiful.cryingnu stiu ce sa zic. ii o sansa de 80%ca relatia vostra sa nu rezistesti cum sunt baietii... daca nu esti cu ochii pe iei si`o iau in cap.sadhee hee

| cucu a răspuns:

Eu zic LOL si LOL si iarasi LOL ...pai si noi daca zicem sa te despartzi tu te despartzi. iubitul tau este genul "cocalarului" care se crede mare si tare si bate pe toti ce se apropie de "iubi" a lui si plus este si foarte gelos. iar tu pari genu de fufa happyesti cumva singurik la parintzi si ai fost rasfatata? sau ink mai esti rasfatata?

| SEAL a răspuns:

Ma pis pe IUBITU taaaaaaau