| mada1 a întrebat:

azi la scoala mi s-a intamplat ceva ciudat. ma jucam cu un prieten bun. ( adica ne palmuiam. cum facem noi astia de clasa a 10-a )si la un moment dat. a inceput sa alerge dupa mine ( in gluma bine inteles ). am alergat 20-30 metri. si am iesit pe intrarea din spate a scolii ( nu este populata deloc. acolo se strang fumatorii) laughinglaughingsi ne prefaceam ca mie imi e frica sa intru pe poarta laughinglaughing intre timp. trec 2 fete din liceu pe acolo. una trece mai departe si una se opreste si zice ceva de genu " lasa-l sa treaca " laughinglaughing ( ma ajuns sa ma apere fetele sad ). prietenii mei au zis ca ii place de mine. si a vrut sa se " bage in seama cu mine ". sa imi dea un semn ceva... dar mie mi se pare nesemnificativ. cred ca a facut asta asa. pentru amuzament. voi ce credeti. astept raspunsuri serioase.

5 răspunsuri:
| liviu89 a răspuns:

Intuitia ta e cea mai buna

| Musique a răspuns:

Probabil.
daca prieteni tai zic [,] ca acestuia ii place de tine (daca el le-a zis) atunci este adevarat.
incearca sa te apropi de acesta, daca simti ceva pentru el. iar daca nu "joaca-te" in continuare cu el. insa ai grija sa nu ii dai de inteles ca il placi (daca nu este asa)
P.s: eu cred ca prieteni tai au dreptate, si ca acesta a fost un mod de ati atrage atentia happy
*sa-mi spui ce se va intampla mai departewinking *

| dragosboss a răspuns:

Inseamna ca te placeau

| mada1 explică:

Musizue nu ai inteles nimic laughinglaughing intrebarea era daca fetei ii place de mine laughinglaughing)laughing))

| Musique a răspuns:

Mda,deci nu am inteles nimic laughing
P.s. e Musique.